Primarul Daniel Băluță vrea să aprobe proiecte uriașe înainte să piardă majoritatea în Consiliul Local: patinoar olimpic în Sectorul 4, platforme de deșeuri de 150 milioane lei, creșă de 12 milioane de lei

353 de vizualizări
Daniel Baluta / Foto: Inquam Photos – Octav Ganea
Primarul Sectorului 4 din București, Daniel Băluță (PSD), a pus pe ordinea suplimentară a ședinței de Consiliu Local de astăzi proiecte de investiții cu valori uriașe, printre care un patinoar olimpic (59 de milioane de lei), amenajare platforme pentru deșeuri (42 și 115 milioane de lei) sau creșe cu valori între 1,3 milioane de lei și 12 milioane de lei.

Proiectele de hotărâri sunt programate în ultima ședință a Consiliului Local în actuala componență, în care PSD e majoritar. În noua componență a Consiliului Local, PSD a pierdut majoritatea, având doar 11 consilieri din totalul de 27, în timp ce USRPLUS are 9, iar PNL – 5. Alți doi consilieri sunt de la PMP.

Dacă vor fi aprobate în ședința de azi, proiectele vor greva o mare parte a bugetului Primăriei Sectorului 4 din anii următori, fără ca noua majoritate USRPLUS – PNL să le poată stopa. De notat că proiectele nu au fost postate pe site-ul primăriei, în dezbatere publică, ci au fost trimise consilierilor locali cu o zi înainte să fie discutate.

Citește analiza integrală pe G4Media.ro

Foto: Inquam Photos – Octav Ganea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like