Profesor de la Seminarul Teologic Liceal din Baia Mare, demis după ce s-a fotografiat în pat cu eleve, le-ar fi trimis mesaje cu tentă sexuală şi le-ar fi turnat băutură pe gât

3.064 de vizualizări
Foto: captură video din materialul realizat de Recorder.ro
Un profesor de la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare nu mai are voie să predea, după ce Recorder a public o investigație cu imagini în care cadrul didactic s-a pozat în pat cu mai multe eleve de 15 ani, le-a turnat acestora palincă pe gât, în timpul unei excursii, şi a făcut, cu unele dintre eleve, schimburi de mesaje cu tentă sexuală. Episcopia Maramureşului şi Sătmarului admite că măsura luată de conducerea şcolii teologice este „cam blândă”, în condiţiile în care, după ce a aflat despre faptele profesorului, şcoala a decis să îi ridice calitatea de diriginte şi orele de Morală, lăsându-l să predea în continuare Vechiul şi Noul Testament, relatează News.ro, conform G4Media.ro.

Profesorul Daniel Farcaş de la Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare nu mai are voie să predea elevilor după ce imagini în care cadrul didactic apare în pat, alături de eleve, le dă acestora să bea alcool şi face schimb de mesaje obscene au apărut în spaţiul public.

Jurnaliştii de la Recorder au făcut publice fotografii în care se vede cum profesorul Daniel Farcaş le toarnă fetelor de 15 ani băutură pe gât, în timpul unei excursii din noiembrie 2021, după ce le face semnul Crucii cu funingine, pe frunte. Copiii care au mers în acea excursie au povestit că Farcaş le dădea fetelor să bea palincă, că a strâns bani de la ele şi le-a întrebat la care vrea să le cumpere ţigări şi alcool.

„Toate sunteţi ale mele”, le spune cadrul didactic elevelor, într-o filmare realizată în timpul excursiei.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Un milion de elevi români (peste 33%) fac școala exclusiv online – Monica Anisie / Nu avem informații că vreun profesor nu ar fi fost plătit, pentru că a refuzat să facă ore online – Luminița Barcari

“Elevii care învață exclusiv online sunt aproximativ 1 milion de copii”, a declarat luni ministrul Educaţiei, Monica Anisie. Datele oficiale arată că în acest an școlar în România învață 2,9…
Vezi articolul

Director în Poliţia Română, mesaje alarmiste către studenţi: În mediul online nimic nu mai e gratuit. Totul se reduce la bani, fie că vorbim de furt de date, de fraude, de spionaj şi chiar de atacuri bine direcţionate împotriva unor companii

Declaraţii alarmiste ale directorului Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Sorin Stănică. Acesta le-a spus studenţilor de la SNSPA, potrivit declaraţiilor…
Vezi articolul

AmCham România face apel la Guvern “să asigure continuitatea procesului de educație”, să relaxeze curriculumul școlar aferent ultimelor 2 luni și să decaleze examenele de finalizare a studiilor

Camera de Comerț Americană în România (AmCham Romania) face apel la Guvern “să asigure continuitatea procesului de educație chiar și într-un astfel de context”, cum este criza COVID-19. “AmCham Romania susține…
Vezi articolul

Așteptându-l pe Godot. Cum suplinește o inițiativă din domeniul editorial lipsa manualelor școlare pentru liceu: „Cititul ne face mai buni” – proiect care vrea să îi apropie pe elevi de literatură, de lectură și de limba română (P)

Corint Educațional, parte a Grupului Editorial Corint, implementează acest proiect în beneficiul elevilor de liceu, aflați într-o perioadă esențială a dezvoltării lor intelectuale. Prima zi de școală înseamnă, de fiecare…
Vezi articolul

Articol susținut de ROMANIA TECH NATION

Roboțeii didactici NextLab și educația la sat. Ștefan Chimsac, profesor de TIC: Dacă te-ai angaja la roboți industriali, atunci folosirea din școală a acestor roboței te familiarizează de mic cu termenii specifici ai roboticii și îți formează gândirea algoritmică

Robotica le deschide copiilor orizontul spre o tehnologie care e din ce în ce mai căutată pe piață, spune Ștefan Chimsac, profesor de TIC la o școală de sat în…
Vezi articolul