Profesorii nu mai trebuie să stea „înțepeniți” cu orele în fața laptopului. Poly – cel mai bun echipament audio-video pentru școală, indiferent că țin cursuri online sau în sistem hibrid (P)

9.022 de vizualizări
Foto: Poly
Sunt multe scenarii în care te poți afla ca profesor în momentul acesta. E posibil să ții orele de acasă sau din cabinetul tău de la școală, online, elevilor care se află acasă. Sau într-o variantă de educație hibrid, cu elevi care se află în clasă, alături de tine și alții, care urmăresc aceeași lecție, online. Desigur, e posibil să fii tu acasă și elevii, la școală.

Oricare ar fi situația, Poly este ajutorul tău tehnic de care ai nevoie. Vei vedea în cele ce urmează de ce o astfel de soluție audio-video integrată are beneficii incontestabile în comparație cu camerele web obișnuite și microfoanele incorporate ale laptopurilor sau computerelor. 

Este momentul pentru un învățământ digital de calitate care facilitează interactivitatea și un proces eficient de predare-învățare-ascultare. 

Camere web pentru școala online sau bara video Poly Studio?
Foto: Poly

Te-ai simțit vreodată înțepenit(ă) după atâtea ore de stat în fața laptopului, fără să te miști, astfel încât elevii tăi să te poată vedea, atunci când predai? Sau ai primit de la elevii de acasă mesaje precum că nu pot distinge prea bine ce este scris pe tablă, pentru că imaginea cuprinde doar parțial explicațiile? 

Sunt probabil două dintre cele mai frecvente situații care afectează atenția cursanților și buna desfășurare a orelor. Altfel spus, au loc adesea întreruperi ale procesului de predare, reajustări ale camerei, identificarea de poziții creative ale acesteia pe teancuri de cărți etc.

Putem în continuare să ne adaptăm, să improvizăm sau putem să găsim altfel de soluții. 

Bara video Poly Studio montată în sala de clasă îți oferă posibilitatea de mișcare pentru că are o funcționalitate ce permite camerei video să urmărească persoana care vorbește. Mai mult decât atât, oferă sunet clar prin intermediul microfonului integrat și imagini video de înaltă rezoluție chiar și atunci când te îndepărtezi de calculatorul sau laptopul de pe care susții prezentarea. Se conectează printr-un singur cablu USB și permite folosirea oricărei video – Zoom, Google, Skype ori Microsoft Teams. 

Poly – soluții audio-video premium pentru cursuri online 

O variantă bună este și sistemul Eagle Eye Cube capabil să ofere imagini la rezoluție foarte bună și sunet clar, fără distorsiuni, asigurat de două microfoane încorporate. Cubul EagleEye permite profesorilor libertatea de mișcare în timpul lecțiilor, prin funcționalitatea de urmărire pe care o regăsim și la bara video Poly Studio.

Camerele web Poly EagleEye Mini completează perfect experiența, pentru elevi. Sunt compacte, ușor de instalat și mai ales oferă o claritate extraordinară a detaliilor. 

Sunt situații în care sunetul clar este extrem de important – cum ar fi în cazul predării limbilor străine. Căștile cu microfon Plantronics Blackwire  C5220 de la Poly sunt exact ce ai nevoie, fiind concepute pentru a fi purtate toată ziua. Oferă confort prin forma ergonomică și pernele moi, care au și calitatea de a anula zgomotul pasiv. Sunt completate de un microfon unidirecțional, precis ce captează doar sunetele apropiate, acoperind alte sunete din apropiere.

Foto: Poly
La securitatea datelor, te-ai gândit? Școala online și securitatea cibernetică

Învățarea hibrid este necesară însă implică o serie de riscuri în ceea ce privește securitatea datelor. Clasele, devenite acum digitale, au nevoie de un control diferit, de la partajarea documentelor confidențiale și până la administrarea conversațiilor private.  

Produsele Poly de voce, securizate, pot diminua nivelul de nesiguranță al tuturor celor implicați în invățământul digital, fie că vorbim despre cadre didactice, elevi sau părinți. În afară de echipamentele tehnologice, precum microfoanele Poly cu criptare end-to-end, oferim un pachet complet de servicii care implică și evaluarea rețelei organizaționale, ca să aveți siguranța că aceasta poate funcționa la un nivel optim pentru a suporta traficul media în timp real.  

Tehnologii și servicii pentru un învățământ digital performant

Unitățile de învățământ și administrațiile locale înțeleg că trebuie să prioritizeze investițiile care sprijină siguranța și condițiile de învățare. Toate, pentru a face educația mai atractivă și eficientă.

Atunci când alegeți soluția perfectă pentru învățământ la distanță, trebuie să aveți în vedere că tehnologiile de ultimă oră trebuie completate de servicii, precum suport în planificare și implementare și, ulterior, suport în administrare și întreținere. Va invităm să ne transmiteți un mesaj AICI pentru a afla mai multe detalii despre soluțiile complete Poly!

Foto: Poly


3 comments
  1. Serios ca au dreptate profesorii. Tot ce au, toate aparaturile, sunt pe banii lor munciți. Credeți-mă, nu este ușor sa fi dascal

  2. Nu știu de ce am senzația că ne cred directori de bănci sau parlamentari dacă cred că ne putem procura toate acestea.Oameni buni,noi din prețul unuia dintre produsele oferite trebuie să plătim toate cele necesare familie și să și trăim până luna viitoare!

  3. Noi nu am primit bani se nu luam un amarat de microfon, cine isi permite echipamente SF, ati gresit categoria profesionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Platforma de inteligență artificială ChatGPT “poate fi o binecuvântare pentru educație”, pentru că scoate școala din confortul compunerilor – profesorul Adrian Hatos / Plus: O aplicație care încearcă să identifice frauda cu ajutorul ChatGPT

ChatGPT, sistemul de inteligență artificială bazat pe întrebări și răspunsuri, lansat la sfârșitul anului trecut și care poate fi folosit de oricine, “poate fi o binecuvântare pentru educație”, consideră Adrian…
Vezi articolul

Programul after-school ar putea fi asigurat gratuit de stat, ca soluție a ministrului Andronescu pentru ca profesorii să nu fie dați afară după reducerea orelor de școală

În planul de reducere a orelor de la clasă ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, vine cu o nouă modificare. Propunerea sa ar fi, potrivit unei declarații făcute marți la Realitatea TV,…
Vezi articolul

Școlile se mai pot înscrie în programul pilot al catalogului electronic până pe 21 iulie 2023, noul termen anunțat de Ministerul Educației / Adservio invită directorii și profesorii să implementeze cel mai avansat catalog electronic (P)

Toți profesorii, directorii din România merită să își facă meseria de dascăli cât mai ușor și fără stres. La fel, colegii din Secretariate sunt îndreptățiți să lucreze mai simplu, fără…
Vezi articolul