Programa nouă Bacalaureat 2020 Limba și Literatura Română

182.447 de vizualizări
Foto: Pexels.com
Ordinul care prevede noua programa pentru Examenul Național de Bacalaureat 2020 a fost publicat în Monitorul Oficial. Modificările au fost publicate pentru disciplinele limba și literatura română, limba și literatura maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Pentru că au fost publicate programele integrale și nu doar conținuturile exceptate, sunt foarte multe pagini pentru fiecare materie, așa că am ales să le publicăm în articole separate pentru a nu se produce confuzii și pentru a putea fi găsite mai ușor de către elevi și profesori.

Programa nouă pentru Bacalaureat 2020 la Limba și Literatura Română, profil real și profil tehnologic este următoarea:

 

 

 

 

Programa nouă pentru Limba și Literatura Română la Bac 2020 pentru profil uman și pentru profil pedagogic este următoarea:

 

 

 

Programa nouă pentru Limba și Literatura Română la Bac 2020 poate fi descărcată în format pdf pentru profiul real/tehnologic și pentru profilul umanist/pedagogic.

Foto: Pexels.com

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii
  1. Parca era vorba ca subiectul la limba si literatura romana o sa cuprinda doar materia din semestrul 1. Aici vad ca sunt trecuti toti autorii canonici, sau vad eu prost? Ma poate lamuri cineva?

  2. Si atunci imi explica si mie cineva de ce in simularile afisate, apare la subiectul 3, Marin Preda… ce bataie de joc e asta ? E asa greu sa se faca niste modele pentru bacalaureatul de anul acesta? Care sa aiba si sens…

  3. Sunteți niște inconștienți. Voi nu știți cât de mult efort depun elevii pentru a lua note cât mai mari. Alții învață și pentru admiterea la facultate unde este cu totul altceva decât ceea ce se da la bac. Niște comentarii fără sens care nu ii ajuta in viață cu absolut nimic, pierdere de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Subiecte Simulare clasa a VII-a

Ministerul Educației a emis metodologia de echivalare/recunoaștere a nivelurilor de competență la probele lingvistice și digitale pentru Bacalaureat 2020

Comisiile de bacalaureat de echivalare și recunoaștere a competențelor lingvistice și digitale din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență, la probele…
Vezi articolul

Roxana Rusin, profesor de Istorie: Subiectul de la bacalaureat mi-a părut o teză semestrială. Cum ar fi să îl includeți pe Lucian Boia în lista surselor pentru subiecte măcar pe jumătate față de cât îl promovați pe Ioan Aurel Pop?

“Subiectul de la proba de istorie a bacalaureatului din acest an mi-a părut o teză semestrială. Nici nu sunt departe de adevăr, dat fiind că materia rămasă pentru examen a…
Vezi articolul