Programa nouă Bacalaureat 2020 Matematică. Materia pentru cele patru profiluri: mate-info, tehnologic, științele naturii și pedagogic

75.302 vizualizări
Programa nouă Bacalaureat
Foto: Freepik.com
Programele pentru Matematică la Bacalaureat 2020, valabile pentru examenele scrise din acest an, au fost publicate în Monitorul Oficial. Ordinul de ministru aprobă astfel materia pe care elevii de clasa a XII-a trebuie să o învețe. Din fiecare materie pentru examen, care se învață în anul terminal, ministerul a eliminat conținutul pentru semestrul al II-lea, potrivit anunțului făcut pe edu.ro.

Pentru că au fost publicate programele integrale și nu doar conținuturile exceptate, sunt foarte multe pagini pentru fiecare materie, așa că am ales să le publicăm în articole separate pentru a nu se produce confuzii și pentru a putea fi găsite mai ușor de către elevi și profesori.

Citește și: DOCUMENT Rectificarea bugetară suplimentează bugetul Educației cu peste o jumătate de miliard de lei. Procentul din PIB alocat Educației ajunge la 2,87

Programa pentru Matematică M1, mate-info, Bacalaureat 2020

Programa Matematică M1 pentru Bacalaureat 2020 poate fi descărcată și în format pdf.

Programa pentru Matematică profilul M-științele naturii Bacalaureat 2020:

Programa pentru Matematică profilul M-tehnologic Bacalaureat 2020:

Programa pentru Matematică profilul M-pedagogic Bacalaureat 2020:

FOTO: freepik.com


1 comment
  1. Sa ne spuna domn’ Orban si Madamme Monica CUM va fi PE ONLAINU’ asta mirific, dar care lipseste pe alocuri cu desavarsire. Ca reducerea materiei a mai fost publicata si anterior. Parerologi si pareri au fost publicate in fiecare zi. CONCRET, CUM se va desfasura examenul de BAC la nivel local – comuna, oras de provincie mai mic de 100.000 de locuitori, oras cu peste 200.000 locuitori si municipii, chiar si cele in carantina. Asteptam curand PROCEDURILE TOATE sunt explicit anuntate, de la metodologia de inscriere, pana la ridicarea – pesemne pe online – a diplomelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like