Reacție uluitoare a ministrului Educației și primarului Robert Negoiță la o inscripție trivială cu mesajul ”Puie Monta” în interiorul unei grădinițe noi. Cei doi demnitari au râs: ”Un lego foarte inspirat!”

6.865 de vizualizări
Robert Negoita si Sorin Cimpeanu / Foto: Ilona Andrei - Inquam Photos
Robert Negoiță și Sorin Cîmpeanu / Foto: Ilona Andrei – INQUAM Photos
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și primarul Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiță, s-au amuzat copios luni la vederea unui mesaj trivial afișat în interiorul unei grădinițe pe care au inaugurat-o.

Imaginile filmate de Octav Ganea (InquamPhotos) îi arată pe cei doi demnitari râzând în timp ce descoperă că un covor-puzzle din cauciuc, dintr-o cameră a grădiniței, avea mesajul ”PUIE MONTA”, cu referire la fostul premier Victor Ponta.

”Cine a aranjat Lego ăsta? Foarte inspirat”, a spus râzând Robert Negoiță, care a și început să fotografieze mesajul. Nici unul dintre cei doi demnitari nu au protestat formal față de apariția unui mesaj trivial în interiorul unei unități de învățământ, mai cu seamă una care urmează să educe copii preșcolari.

VIDEO și articolul integral pe G4Media.ro.

6 comments
 1. Reactia asta se numeste “Scha­den­freu­de” (lb. germ) si arata infantilismul celor doi.

  La copii e o reactie oarecum normala sa te bucuri de raul sau de umilirea altuia, din cauza imaturitatii.

  La adulti bate spre patologic fiind vorba de agresivitate, stima de sine scazuta, rivalitate, invidie. Bucuria lor are probabil legatura cu experiente din trecut pentru ca Ponta numai rival nu poate fi considerat astazi.

 2. De data asta chiar nu mai e nimic de râs. Ministrul ar trebui destituit, directorul școlii de asemenea, la fel și genialul care a scris și a gândit că ăla e un mesaj potrivit într-o grădiniță. Pe lângă faptul că e un mesaj politic, și politica nu are ce să caute în școli, mai e și o mare porcărie. Sau cumva așa debutează educația sexuală la grădi??

 3. Sper că este un motiv întemeiat de a fi destituit din funcție Câmpeanu!
  Cum a putut încuraja așa ceva zicând: ,,foarte inspirat mesajul”!
  Bravo, ministrule al EDUCAȚIEI! Încurajezi limbajul indecent în unitățile școlare! Ești un exemplu negativ pentru învățământul românesc!
  Adevărată zicala: ,,peștele se împute de la cap”!
  Acum vedem cine te ține legat de scaun, căci Androneasca imediat a fost dată la o parte când a spus că ea a fost învățată de părinți să nu se urce în mașină la străini! Tu ai denigrat învățământul românesc, așa că așteptăm să vedem dacă se face dreptate și în cazul acesta! În caz contrar, înseamnă că ai spatele asigurat (de alții tot ca tine, sigur)!

 4. @Alexandru: mai mult ca sigur că și ea e înregimentată politic, de nu a modificat literele. Doar a râs și ea, împreună cu Negoiță și Tâmpeanu, ca să nu își piardă locul călduț și fără bătaie de cap și stres mult

 5. Poate nu i-a dus mintea sa schimbe literele intre ele :))) Educatoarea/directoarea care a permis asa ceva ar trebui destituita.
  Nu asa se incepe educarea copiilor in gradinita.
  Si-au batut joc de ținuta unei institutii de educatie a copiilor, ca sa le faca in mod vulgar pe plac celor doi… musafiri înregimentați politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Elevilor care își dau masca jos în clasă sau în școală, încălcând regulile, li se poate scădea nota la purtare, spune Ministrul Educației. Anisie anunță că există prevedere în lege pentru ca un profesor să fie concediat, dacă nu vrea să facă școală online

Elevilor care își dau masca jos în clasă sau în școală, încălcând regulile, li se poate scădea nota la purtare, a declarat Ministrul Educației la conferința de presă de vineri,…
Vezi articolul

Clase de până la 33 de elevi la liceu s-ar putea forma încă din prima etapă de admitere, nu doar în situațiile speciale, cum e în metodologie, din cauza cazurilor multiple de elevi cu medii egale la repartizarea computerizată – surse

La repartizarea computerizată din acest an se vor putea forma clase de liceu cu până la 30 de elevi, iar cu aprobarea inspectoratului școlar al municipiului București, numărul ar putea…
Vezi articolul