Rectorul UMF Cluj: Mă vaccinez, deci gândesc, gândesc, deci exist!

3.816 vizualizări
Foto: Anca Buzoianu, rectorul UMF “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca / Sursa: Facebook
Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Anca Buzoianu, a scris vineri, într-o postare pe Facebook, despre faptul că s-a vaccinat anti-COVID-19, dar şi despre interesul studenţilor privitor la imunizare, transmite Agerpres, citată de G4Media.ro.

„Webinarul ‘Mă vaccinez, deci exist!’ destinat studenţilor noştri români şi internaţionali a avut o audienţă record. Au fost puse zeci de întrebări, iar interesul studenţilor noştri a fost remarcabil. Mulţumim specialiştilor care au participat, Mihaela Lupşe şi Sorin Man, doamnei prorector Carmen Mihu, precum şi doamnelor decan Soimita Suciu şi Gianina Crişan, domnului decan Cristian Dinu”, a scris Anca Buzoianu.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii
  1. Chiar nu prezintă interes public dacă d-na rector se vaccinează , dacă gîndește sau dacă există. Poate ar fi cazul să nu mai publicați asemenea tîmpenii.

  2. Imaginea pe care ati publicat-o o reprezinta pe d-na ,,rector”? Unii, mai carcotasi, ar putea asocia imaginea, privind ,,personajul” mai cu atentie, cu mascota universitatii si nicidecum cu un rector. Sigur ca-i o bucurie ca d-na a constatat in sfarsit ca exista. Unii descopera ,,fenomenul” cand e prea tarziu. Deabia cand s-a aflat la rascruce, fiind nevoita sa decida daca se va intepa, a tras concluzia ca daca tot exista n-ar strica sa se vaccineze. Noi cicitorii am avut tare noroc ca ati postat si o poza a ,,rectoritei” astfel incat sa ne convingem cu totii ca dansa chiar gandeste. Se vede cu ochiul liber, nefiind baricadata dupa masca (in cazul de fata fiind necesara lipsa). Gandeste …

  3. L-a parafrazat pe Descartes…dar a uitat esențialul:
    ,,Dubito…,, ,d-na Rector ! [Articol editat pentru a elimina majusculele din text]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like