Regulile de participare la competiția de eseuri în limba engleză organizată de Shakespeare School

3.530 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie dă startul celei de-a 13-a ediţii a concursului naţional de creaţie în limba engleză Shakespeare School Essay Competition, dedicat elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara, transmite Agerpres.

Participanții trebuie să scrie un eseu original, în limba engleză, cu titlul ‘Five valuable lessons I learnt în 2020’ (‘Cinci lecţii valoroase pe care le-am învăţat în 2020’).

Participanţii îşi pot înscrie eseurile gratuit, online, pe site-ul competiţiei, într-una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani, iar termenul limită de înscriere în concurs este 31 martie. Anunţarea câştigătorilor va avea loc pe 8 iunie 2021.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri live, în limba engleză, cu finaliştii.

Concursul oferă celor 30 de finalişti premii constând în cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărţi, dicţionare, rechizite şi multe alte surprize.

De asemenea, cei care intră în concursul naţional de creaţie în limba engleză vor primi o diplomă de participare, pe care o pot folosi pentru a-şi completa portofoliul educaţional.

În plus, profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi va primi un ‘Certificat de Excelenţă’ din partea Shakespeare School. Toţi profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum zece participanţi la Shakespeare School Essay Competition 2020 vor primi un ‘Certificat de Merit’, precizează organizatorii.

Judeţul cu cel mai mare număr de participanţi la competiţie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition, se mai arată în comunicat.

Sursă foto: Freepik


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Program de sprijin pentru elevi defavorizați, prin Fundatia “Virtute et Sapientia” a Universității din București / Se pot înscrie elevi care acum sunt în clasa a VII-a

Universitatea din București anunță începerea înscrierilor pentru anul școlar 2022-2023 în programul SEED – Sprijin Educațional pentru Elevii Defavorizați, disponibil pentru elevi care în acest moment sunt în clasa a…
Vezi articolul

VIDEO Profesorul Cătălin Ciupală, despre cum au făcut profesorii Colegiului Șaguna din Brașov o platformă de autotestare inedită: Am plecat de la nevoia de feedback instant și am ajuns la o platformă de învățare personalizată

„Noi am creat o bază imensă de întrebări, este mai mare decât orice culegere care există pe piață acum. Avem peste 12.000 de întrebări acum implementate și, la un anumit…
Vezi articolul