Resurse gratuite pentru profesori și elevi, de la Khan Academy, traduse pentru a putea fi folosite în clasele în care se înscriu copii ucraineni

1.846 de vizualizări
Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com
Materiale educaționale gratuite pentru elevii refugiați din Ucraina sunt puse la dispoziție de Khan Academy, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Colecția conține atât lecții aliniate la programele școlare, cât și biblioteci cu cărți de povești sau jocuri, canale de YouTube cu cântece sau audiobooks, planșe de activități, sugestii pentru un program de studiu.
  • Materialele pot fi consultate aici.

Fiecare site al asociațiilor/reprezentanților naționali va conține aceleași resurse, cu descrieri suplimentare în limba țării respective, astfel încât cei ce lucrează cu copiii să poată identifica mai repede materialele de care au nevoie, se arată în comunicat.

Potrivit anunțului, se găsesc explicații și în limba engleză, precum și o secțiune în limba rusă, deoarece s-au identificat copii din Ucraina cunoscători ai acestei limbi.

În perioada următoare, resursele vor fi organizate pe categorii: vârstă, tip de material, disciplină.

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like