Educație Liceu

Romanian Master of Informatics 2018 – Concursul internațional de informatică reunește liceeni din 9 țări

Citire în 1 min
Competiția Romanian Master of Informatics 2018 începe mâine la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti. Concursul de informatică reunește elevii de liceu cu rezultate la olimpiadele naționale şi internaționale de informatică. Anul acesta, în competiție intră elevi din Rusia, Bulgaria, Serbia, Moldova, Polonia, Grecia, Ucraina, Italia şi România.
Concursul se află în Calendarul Competițiilor Școlare ale Ministerului Educaţiei, fără finanțare din partea Ministerului, precizează organizatorii, într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Competiția internaţională “Romanian Master of Informatics 2018” (RMI2018) va avea loc la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti, în perioada 10-13 octombrie. Concursul este la a 6-a ediţie.

Comisia ştiinţifică este alcătuită din profesori de la Universitatea din București, Facultatea de Matematică şi Informatică, profesori din învăţământul preuniversitar, dar şi din studenţi, foşti olimpici internaţionali ai colegiului. “Scopul organizării acesteia este crearea unui cadru în care competitivitatea în rândul elevilor să le sporească performanţele şi să le stimuleze interesul pentru informatică”, se arată în comunicat.

Sursa foto: Pexels.com

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO76BTRLRONCRT0471641001
CONT EUR: RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la Banca Transilvania pe numele "ASOCIATIA EDUPEDU PT EDUCATIE".

Te mai poate interesa

UPDATE Cursurile vor fi suspendate în tot Bucureştiul vineri, pe 31 mai şi doar în şcolile de pe traseul Papei Francisc, joi 30 mai, anunţă primarul Gabriela Firea şi inspectorul şcolar general

Mihai Peticila

Trei școli din București au cursurile suspendate vineri și luni pentru organizarea alegerilor europarlamentare

Redacția

Ecaterina Andronescu este contrazisă de reprezentanţii părinţilor şi ai elevilor: Am discutat despre eliminarea notelor de la Educație fizică, Desen, Religie și Muzică, nu înţelegem de ce spune că sunt minciuni

Ioana Nicolescu

Lasă un comentariu

* Folosind acest formular sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră pe acest site.