Scolile din Bihor și-au procurat sau asigurat singure măștile pentru elevi și profesori. Cum se pregătesc pentru reluarea orelor la clasele a VIII-a și a XII-a – eBihoreanul.ro

334 de vizualizări
Colegiul National Onisifor Ghibu Oradea / Sursa: Facebook
În Bihor nu a ajuns nicio mască dintre cele promise de Minister pentru profesori și pentru elevii care trebuie să dea examenele naționale, dar cele mai multe școli și-au procurat măști ori s-au asigurat că vor avea de unde să cumpere, relatează eBihoreanul.ro, într-un material despre cum instituțiile de învățământ se pregătesc pentru reluarea cursurilor, în cazul elevilor de a VIII-a și a XII-a.

Publicația arată cum s-au pregătit școlile și liceele pentru întoarcerea unora dintre elevi la clasă, în cadrul programului de pregătire pentru examenele naționale. Este dat exemplul unui liceu de arte unde elevii de a VIII-a și cei de a XII-a vor învăța în corpuri separate de clădire, având căi de acces separate, dar și al unei școli unde vor veni la ore diferite, în schimburi.

eBihoreanul îl citează pe un director de liceu potrivit căruia profesorii ar fi dornici să revină la clase. Dar e prezentat și cazul unui colegiu unde, potrivit unui sondaj printre profesori și printre elevii de a VIII-a și a XII-a, niciunul nu și-a exprimat dorința să vină la școală pentru pregătirile de examen.

Citește articolul complet 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like