Setul 6 de Teste oficiale de antrenament pentru BAC 2020 a fost publicat

35.299 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Testele de antrenament pentru Bacalaureat setul 6 a fost publicat de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE). Sunt teste elaborate de specialiștii CNPEE în concordanță cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educației, adică fără materia semestrului al II-lea. Vineri vor fi publicate baremele de evaluare și notare.

Pentru a facilita abordarea de către candidați a pregătirii examenului de bacalaureat, MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil.

Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat.

”Recomandăm rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse), iar după publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări”, potrivit CNPEE.

Bac_2020_Limbi_materne_Teste_seria_a_VI-a – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Anatomie – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Biologie – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Chimie-anorganica – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Chimie-organica – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Economie – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Fizica-fil-tehnologica – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Geografie – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Logica – PDF

#Limba_romana_real_Mate-TEH_Psihologie – PDF 

#Limba_romana_uman_Istorie_Economie – PDF

#Limba_romana_uman_Istorie_Filosofie – PDF

#Limba_romana_uman_Istorie_Geografie – PDF

#Limba_romana_uman_Istorie_Logica – PDF

#Limba_romana_uman_Istorie_Psihologie – PDF

#Limba_romana_uman_Istorie_Sociologie – PDF

#Limba_romana_uman_Mate-PED_Economie – PDF

#Limba_romana_uman_Mate-PED_Filosofie – PDF

#Limba_romana_uman_Mate-PED_Geografie – PDF

#Limba_romana_uman_Mate-PED_Logica – PDF

#Limba_romana_uman_Mate-PED_Psihologie – PDF

#Limba_romana-real_Mate-MI_Anatomie – PDF

#Limba_romana-real_Mate-MI_Biologie – PDF

#Limba_romana-real_Mate-MI_Chimie-anorganica – PDF

#Limba_romana-real_Mate-MI_Chimie-organica – PDF

#Limba_romana-real_Mate-MI_Fizica-fil-teoretica – PDF

#Limba_romana-real_Mate-MI_Informatica-MI-C – PDF

#Limba_romana-real_Mate-MI_Informatica-MI-Pascal – PDF

#Limba_romana-real_Mate-SN_Anatomie – PDF

#Limba_romana-real_Mate-SN_Biologie – PDF

#Limba_romana-real_Mate-SN_Chimie-anorganica – PDF

#Limba_romana-real_Mate-SN_Chimie-organica – PDF

#Limba_romana-real_Mate-SN_Fizica-fil-teoretica – PDF

#Limba_romana-real_Mate-SN_Informatica-SN-C – PDF

#Limba_romana-real_Mate-SN_Informatica-SN-Pascal – PDF

Foto: Pixabay.com


9 comments
 1. Nu mai apar, de trei săptămâni, subiecte pentru Limba și literatura română. S-au oprit la 15. Când vor apărea?

 2. Sunt singurul care considera aceste teste de “antrenament” extrem de grele si mult peste cele de anii trecuti? Scopul trebuia sa fie sa ne ajutati…. cand vad subiectele acestea nu ma simt incurajat deloc cand fac decat jumate corect…..
  Chiar sper ca la examen nu vor fi nici pe aproape ca aceste teste de antrenament pt ca daca vor fi, ma tem ca probabilitatea de promovare va scadea………

 3. Draga Mihai, autor al acestui articol. De trei saptamani , in fiecare Luni se publica la matematica clasa a XII-a (elevi in prag de BAC) doar un singur test, in nici un caz UN SET DE 6 TESTE.
  Poate ar trebui sa se stie totusi adevarul . Elevii il rezolva lunea, iar restul saptamanii…pauza . Intradevar , Ministerul nu este obligat la publicarea acestor teste, este practic un ajutor pentru elevi, dar atunci hai sa nu ne mai laudam cu ce nu facem. Unii elevi, si eu zic ca sunt chiar multi ,ar avea timp si ar vrea sa se pregateasca mai bine….dar nu li se ofera aceasta sansa.
  Mai bine i-am ajuta …sa nu ne laudam doar ca-i ajutam.

  1. Am văzut asta. Inițial au făcut câte 5, apoi au făcut pentru fiecare profil câte unul. Deja sunt 18 teste de antrenament disponibile până acum la matematică, nu? Credeți că îi ajută dacă fac câte 10 pe săptămână? Probabil că din aceste 20 câte vor fi toate, vor fi formulate și subiectele de examen. Așa că nu e importantă cantitate, ci să știe să le rezolve. E părerea mea, complementară la ce ați spus.

   1. ,, Probabil că din aceste 20 câte vor fi toate, vor fi formulate și subiectele de examen”- ai dreptate , probabil, DAR nu e sigur.
    vom vedea………asta in cazul in care chiar se va organiza acest examen.

   2. Si le recomanda ,,Recomandăm rezolvarea testelor în zile diferite” ????? care teste daca e numai unul ? sa il rezolve pe acela de 5 ori , de luni pana vineri ?

   3. Daca materia pentru examen nu cuprinde materia din semestrul 2, de ce la istorie subiectele la istorie se refera si la comunism?

   4. Bine venite testele. Dar in lipsa unui profesor, anumite lacune, raman lacune. Ce facem cu profesorii care nu au luat legatura cu elevii de la clasa din luna martie, din momentul inchiderii scolilor. Profesori care predau discipline de bacalaureat. Noroc cu site urile, blogurile educationale unde mai gasesc cate o explicatie. Altfel…sunt curioasa ce completeaza dumnealor in rapoarte. Copiii au ( inca) lacune. Bine venite testele antrenament.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

INTERVIU O elevă româncă a obținut punctajul maxim la Bacalaureatul din Spania. Alexia Mureșan: În prima zi de BAC am avut 3 examene, engleză, istorie și limba spaniolă. Iar apoi matematică, chimie în alte zile / Liceul are doar doi ani, iar media de la BAC contează 40% în nota finală, 60% sunt notele din liceu

Locuiește în orașul Valdemoro, în apropiere de Madrid și a învățat la Colegiul “Lagomar”. Alexia Mureșan este o elevă româncă de aproape 18 ani și, anul acesta, a obținut la…
Vezi articolul