SNSPA: Admiterea 2020 va fi online. Instituția spune că păstrează măsurile de prevenție din perioada stării de urgență

605 vizualizări
Foto: SNSPA
Conducerea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis să păstreze măsurile de prevenție impuse în perioada stării de urgență, pentru a limita evoluția cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în rândul membrilor comunității, potrivit unui comunicat de presă. SNSPA arată că, în acest context, procesul de preadmitere și admitere 2020 se desfășoară exclusiv online. Instituția face un apel către opinia publică și către politicieni, să nu ignore pericolul pandemiei.

SNSPA, despre planul de măsuri:

  • Sesiunea de examene se desfășoară online, precum și examenele de finalizare a studiilor de licență și de masterat. De asemenea, întreg procesul de pre-admitere și admitere 2020 se desfășoară online.
  • Planul este actualizat în permanență, în funcție de evoluția situației la nivel național și internațional.
  • Accesul studenților, al cadrelor didactice și al vizitatorilor în sediile SNSPA se face doar pe baza unei programări prealabile. La intrarea în spațiile SNSPA, este verificată temperatura angajaților și a vizitatorilor.
  • La momentul accesului și pe toată durata prezenței în spațiile SNSPA, sunt obligatorii purtarea măștii de protecție și respectarea unei distanțe de protecție față de alte persoane de 1,5 m.
  • Angajații SNSPA au fost instruiți pentru a respecta și promova măsuri oportune de prevenție, începând cu cele igienico-sanitare incluse în procedurile și instrucțiunile specifice de lucru.

Potrivit comunicatului, “așa cum arată toate studiile de specialitate din ultimele săptămâni, riscul infectării cu COVID-19 nu numai că nu a scăzut, dar este pe o curbă ascendentă, iar poziționările publice care ignoră evidența științifică nu fac decât să crească riscurile de infectare a populației”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

EXCLUSIV Daniel David, rectorul Babeș-Bolyai, despre protestele studenților: Pentru marile universități există mai ales problema reîntoarcerii pentru câteva luni a studenților care erau doar online, mai ales din zona socio-umană, cu dificultățile inerente de cazare, lucruri care vor favoriza abandonul școlar

Rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Daniel David, a explicat pentru Edupedu.ro motivul pentru care a cerut Ministerului Educației ca universitățile să poată organiza în continuare cursuri hibrid și în semestrul…
Vezi articolul

Rectorul Universității din București îi cere decanului Facultății de Teologie Ortodoxă să-l demită pe Vasile Răducă din funcția de prodecan, după derapajul acestuia la Radio Trinitas: dacă un viol se soldează cu sarcină, “ți-a plăcut să se repete”

Rectorul Universității din București, Mircea Dumitru, i-a cerut decanului Facultății de Teologie Ortodoxă să îl demită și să îl înlocuiască pe profesorul Vasile Răducă din funcția de prodecan, anunță instituția,…
Vezi articolul