SRI predă cursuri de securitate cibernetică în 3 licee din Brașov

478 de vizualizări
SRI / Foto: Facebook SRI
Foto: Facebook.com – SRI
Elevii din liceele brașovene Dr. Ioan Meșotă, Andrei Șaguna și Grigore Moisil învață detalii legate de securitatea cibernetică direct de la specialiști SRI, în cadrul unui proiect al serviciului de securitate, informează Bună Ziua Brașov, potrivit G4Media.ro.

Serviciul Român de Informaţii a dezvoltat prin Centrul Naţional Cyberint un proiect dedicat tinerei generaţii, considerată vulnerabilă în faţa criminalității cibernetice.

Vinerea Cyber este organizată de două ori pe lună şi se adresează liceenilor, în cadrul parteneriatului pe care serviciul cibernetic din cadrul SRI îl are cu primul hub cibernetic din Regiunea Centru şi al doilea din ţară, Braşov Cyber Hub, inaugurat de Agenţia Metropolitană Braşov, la jumătatea anului 2021.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Oficial american: În noul val pandemic, “dacă nu avem măști în școli, acest virus se va răspândi și mai mult” / Alternativa – “focare în școli sau întoarcerea la școala la distanță, primul lucru pe care dorim să-l prevenim”

În prezent, în SUA se înregistrează cel mai mare număr de copii care se află internați în spital, de la începutul pandemiei, anume 1.450, după cum a declarat, duminică, directorul…
Vezi articolul