Studenții și profesorii Universității Politehnica din București vor avea acces la o platformă online cu reduceri de până la 50%: „Sperăm ca prin reducerea cheltuielilor studenţilor să scădem nivelul abandonului universitar”, spune rectorul Mihnea Costoiu

805 vizualizări
Calendar Bacalaureat 2020
Foto: Pexels.com
Universitatea Politehnica din Bucureşti le oferă începând din acest an universitar studenţilor, precum şi angajaţilor o gamă amplă de beneficii şi oferte speciale, la care vor avea acces printr-o platformă online, transmite Agerpres.

Astfel, studenţii şi angajaţii instituţiei de învăţământ superior vor putea alege din ofertele speciale dedicate, cu reduceri cuprinse între 5% şi 50%.

Platforma va funcţiona ca un magazin online, creat special pentru comunitatea universităţii.

“Începând din acest an universitar, Universitatea Politehnica din Bucureşti devine prima instituţie de învăţământ superior din România care oferă studenţilor o gamă amplă de beneficii şi oferte speciale. Studenţii înscrişi la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat), precum şi angajaţii UPB vor avea acces la o platformă online unde vor putea alege din peste 2.500 oferte speciale dedicate, cu reduceri cuprinse între 5% şi 50%”, informează UPB.

Printre beneficiile disponibile se numără reduceri la segmente de produse şi servicii precum: sport, cultură, sănătate, educaţie, turism, librării, hobby, modă, wellness, restaurante etc.

Potrivit reprezentanţilor UPB, iniţiativa apare ca urmare a dorinţei universităţii de a le oferi studenţilor un pachet educaţional complet şi competitiv, la nivelul universităţilor din occident.

În acelaşi timp, aceasta este şi o urmare a procesului de transformare digitală a instituţiei.

“Pentru noi acest proiect face, în primul rând, parte din spectrul responsabilităţii sociale. Sigur, este un avantaj competitiv ca o universitate să crească atractivitatea pachetului de servicii şi beneficii pe care îl oferă studenţilor. Însă mai important este faptul că sperăm ca prin reducerea cheltuielilor studenţilor, prin creşterea puterii lor de cumpărare, să scădem nivelul abandonului universitar şi să contribuim la menţinerea lor pe băncile facultăţilor. Este o iniţiativă care va avea un impact pozitiv asupra a peste 33.000 de oameni”, a declarat rectorul UPB, Mihnea Costoiu, citat în comunicat.

Prin reţeaua la care s-a alăturat universitatea, studenţii vor putea beneficia de aproape 5.000 de oferte şi reduceri de la peste 4.500 de parteneri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministerul Cercetării și Digitalizării, în discuții pentru a “participa” și la domeniul Educație, în Programul Național de Redresare și Reziliență / Bugetul ministerului pe 2021, între ținta de deficit bugetar și creșterea dorită de UE pentru cercetare – ministrul Teleman

Noul Minister al Cercetării și Digitalizării și-a exprimat poziția “pentru a participa” la mai multe domenii, inclusiv Educația, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, a spus ministrul de…
Vezi articolul

UPDATE Serbările de sfârșit de an în curtea școlii, nu sunt interzise, susține ministrul Educației. Ministerul anunțase că sunt permise ”doar activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale”

UPDATE: Organizarea serbărilor tradiționale de sfârșit de an cu participarea elevilor, cadrelor didactice și părinților nu este interzisă, potrivit ministrului Monica Anisie, într-o declarație pentru Edupedu.ro. Aceasta a spus că se…
Vezi articolul

Reacția Ligiei Deca despre cazul grădiniței din Târgu Jiu, unde părinții au fost obligați să semneze o declarație pe propria răspundere dacă lasă copiii în clădire: “Nu cred că este normal ca părinții să-și asume pe propria răspundere să ducă copii într-o clădire cu risc seismic”

Ministrul Educației crede că “nu este normal ca părinții să-și asume pe propria răspundere să ducă copii într-o clădire cu risc seismic”. Ligia Deca a răspuns unei întrebări privind situația…
Vezi articolul