Studenții și profesorii Universității Politehnica din București vor avea acces la o platformă online cu reduceri de până la 50%: „Sperăm ca prin reducerea cheltuielilor studenţilor să scădem nivelul abandonului universitar”, spune rectorul Mihnea Costoiu

830 de vizualizări
Calendar Bacalaureat 2020
Foto: Pexels.com
Universitatea Politehnica din Bucureşti le oferă începând din acest an universitar studenţilor, precum şi angajaţilor o gamă amplă de beneficii şi oferte speciale, la care vor avea acces printr-o platformă online, transmite Agerpres.

Astfel, studenţii şi angajaţii instituţiei de învăţământ superior vor putea alege din ofertele speciale dedicate, cu reduceri cuprinse între 5% şi 50%.

Platforma va funcţiona ca un magazin online, creat special pentru comunitatea universităţii.

“Începând din acest an universitar, Universitatea Politehnica din Bucureşti devine prima instituţie de învăţământ superior din România care oferă studenţilor o gamă amplă de beneficii şi oferte speciale. Studenţii înscrişi la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat), precum şi angajaţii UPB vor avea acces la o platformă online unde vor putea alege din peste 2.500 oferte speciale dedicate, cu reduceri cuprinse între 5% şi 50%”, informează UPB.

Printre beneficiile disponibile se numără reduceri la segmente de produse şi servicii precum: sport, cultură, sănătate, educaţie, turism, librării, hobby, modă, wellness, restaurante etc.

Potrivit reprezentanţilor UPB, iniţiativa apare ca urmare a dorinţei universităţii de a le oferi studenţilor un pachet educaţional complet şi competitiv, la nivelul universităţilor din occident.

În acelaşi timp, aceasta este şi o urmare a procesului de transformare digitală a instituţiei.

“Pentru noi acest proiect face, în primul rând, parte din spectrul responsabilităţii sociale. Sigur, este un avantaj competitiv ca o universitate să crească atractivitatea pachetului de servicii şi beneficii pe care îl oferă studenţilor. Însă mai important este faptul că sperăm ca prin reducerea cheltuielilor studenţilor, prin creşterea puterii lor de cumpărare, să scădem nivelul abandonului universitar şi să contribuim la menţinerea lor pe băncile facultăţilor. Este o iniţiativă care va avea un impact pozitiv asupra a peste 33.000 de oameni”, a declarat rectorul UPB, Mihnea Costoiu, citat în comunicat.

Prin reţeaua la care s-a alăturat universitatea, studenţii vor putea beneficia de aproape 5.000 de oferte şi reduceri de la peste 4.500 de parteneri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Administrația prezidențială: Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat întreaga disponibilitate de a garanta, în calitate de mediator între reprezentanții sindicatelor și Guvernul României, încheierea unui acord politic în vederea rezolvării revendicărilor salariale

Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat întreaga disponibilitate de a garanta, în calitate de mediator între reprezentanții sindicatelor și Guvernul României, încheierea unui acord politic în vederea rezolvării revendicărilor salariale și…
Vezi articolul