Studenților de la Institutul de Aviație din Moscova li se refuză eliberarea diplomelor de absolvire dacă nu semnează ordinul de mobilizare în armată – presa rusă

184 de vizualizări
Foto: © Mikhail Grushin | Dreamstime.com
Studenților de la una dintre cele mai bune universități din Rusia li se refuză eliberarea diplomelor de absolvire dacă nu semnează ordinele de mobilizare, scrie site-ul rusesc independent Vertska, citat de Sky News și preluat de G4Media.ro.

Viitori absolvenți ai Institutului de Aviație din Moscova au declarat că nu li se semnează certificatele decât dacă sunt de acord să se înroleze în armată.

„Diploma nu este eliberată până când nu semnezi citația. Chiar în biroul în care se eliberează diploma stă ca un comisar militar”, a declarat un student pentru Vertska.

Un alt student a spus: „Împreună cu diploma, ei îți cer să semnezi imediat agenda”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: © Mikhail Grushin | Dreamstime.com | Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like