Subiectele de la Anatomie și fiziologie umană – BAC 2023. Candidații au avut de scris un minieseu intitulat „Variații ale secreției de insulină și efectele lor”

31.643 de vizualizări
Foto: Edupedu.ro
Miercuri, 28 iunie, a fost programată proba la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului național de Bacalaureat 2023. Elevii care au dat proba la alegere a profilului și a specializării la Anatomie și fiziologie umană au avut de rezolvat varianta 5. Vezi mai jos subiectele.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise s-a făcut în intervalul 7:30 – 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

La subiectul al III-lea, candidații au avut de scris un minieseu intitulat „Variații ale secreției de insulină și efectele lor”

FOTO Subiectele de la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană:

Notă: Însemnările de pe subiecte sunt făcute de candidați și nu răspundem de corectitudinea răspunsurilor încercuite. Baremele de corectare vor fi publicate de Ministerul Educației la ora 15:00. Când vor apărea, le veți găsi pe Edupedu.ro.

Proba la Limba și literatura maternă pentru candidații aparținând minorităților naționale se va desfășura joi, 29 iunie, potrivit calendarului oficial de BAC 2023.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like