OFICIAL Corina Atanasiu, ministrul Educației în cabinetul propus de Dacian Cioloș

31.964 de vizualizări
Corina Atanasiu / Foto: gov.ro
Oficial Corin Atanasiu este ministrul propus al Educației în Cabinetul Cioloș, potrivit anunțului făcut în această seară de USR PLUS.
Inițial, informația a fost dată pe surse de G4Media.ro

Corina Atanasiu a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene în guvernul PNL – USR-PLUS.

Atanasiu este, potrivit surselor Edupedu.ro, autoarea propunerilor de măsuri pe educație din documentul cu care Dacian Cioloș a mers la Cotroceni, întâlnire în urma căreia a fost numit premier desemnat. Concret, propunerile vizează o vacanță de două săptămâni pentru toți elevii și revenirea în format fizic doar în localitățile sub 6 la mie, și este inclusă în capitolul propuneri de „măsuri ferme pentru limitarea transmiterii”, aplicabile „imediat”.

Corina Atanasiu a fost una dintre fondatorii Federației părinților și aparținătorilor legali din România (FePAL).

Cercetarea ajunge la Ciprian Teleman. La Cultură este propus actorul Marius Manole. Sănătatea îi revine Ioanei Mihăilă, iar Fondurile Europene la Cristian Ghinea.

Descarcă de aici CV Corina Atanasiu.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

9 comentarii
 1. Doamne ajuta sa ajungă ministru al educației. Îmi doresc școli închise în nebunia de afară. Nu mi se pare normal ce se întâmplă.

 2. Activităţi şi responsabilităţi principale Design, coordonare și management al centrului de resocializare pentru copiii străzii și al proiectului de
  reiserție a copiilor cerșetori din metrou. Ambele proiecte au fost derulate în parteneriat cu
  Departamentul de Protecția Copilului (Guvernul României), Primăria Municipiului București și alte
  autorități locale. Activități de consiliere și informare pentru tineri ai străzii. Activități de mediere pe
  piața muncii.

 3. Madam Corina e rupta de realitatea din scoli!!! Sa vina dumneai sa faca ore pana in luna iulie, in clase fara aer conditionat, in care, de la sfarsitul lunii mai sunt, deja, 30 de grade!!! E habarnista!!!!

  1. Absolut aiurea, liceele tehnice au 3 saptamani in plus, ce facem ? Iarasi ajungem sa facem scoala la 40 de grade ?
   Cumparati aparate de aer conditionat pentru toate salile de clasa din tara daca ne vreti vara la scoala !
   Asta daca chiar va pasa de elevi, iar vacanta de 2 saptamani la mijloc e ca nuca in perete, lasati scoala online in loc de o vacanta idioata. Se invata mai mult in online decat la 40 de grade la scoala. Garantat.
   Sper totusi ca asa ceva nu se va intampla.

   1. Tu crezi ca daca la tine la scoala se poate, toata lumea poate online..habar nu ai pe ce lume esti. Este foarte buna ideea de vacanta de 2 luni, mai ales ca urmeaza sa aiba cei mici. Dar sa fie toti 2 saptamani in vacanta.

    1. Dorel stimabile, cred ca nu ai inteles ce scrie pe acolo (articol, mesaje).
     Nu e vorba de vacanta de 2 luni ci 2 saptamani, si e o tampenie sa o reduci din semestrul acesta (14 sapt de scoala) ca sa se adauge in celalalt (care are acum 20 , respectiv 23 deja).
     Din nefericire NU avem aer conditionat in scoala, iarasi ai inteles gresit. Anul trecut afara erau cca 30 de grade, inauntru 35… de asta ce se mai poate spune. Facem sauna din scoala, bine macar ca e gratis.
     Si ceva ce am uitat sa scriu , anul trecut prelungirea scolii a incurcat examenele de la clasa a 8-a, scolile erau pline de elevi si sa vezi minune mare ce “scoala” s-a putut face in saptamana respectiva!
     Greu de priceput.
     Sper sa ne lase in pace, sa nu se produca un astfel de dezechilibru.

 4. În sfârșit! O femeie sănătoasă la cap! Domn câmpeanu ne trimite pana murim nu contează rata , nu contează boala, scoala sa fie deschisa chiar daca e goala , mulții fiind bolnavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Tanczos Barna, interimar la Ministerul Cercetării. Florin Cîțu a acceptat miercuri demisiile miniștrilor USR-PLUS, printre care și cea a lui Ciprian Teleman / UPDATE: Iohannis a semnat demisiile și numirea interimarilor

Ministrul Mediului, Tanczos Barna (UDMR), este noul ministru interimar de la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, după ce marți miniștrii USR-PLUS și-au dat demisia în bloc din Guvern, iar președintele…
Vezi articolul

Universitatea Babeș-Bolyai lansează pe piață un aparat care măsoară calitatea aerului și eficiența energetică a clădirilor, realizat de cercetătorii săi

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca anunță că lansează pe piață aparatul SmartRadon, un sistem de monitorizare a calității aerului din clădiri. Aparatul este dezvoltat și testat de cercetătorii Universității, precizează instituția într-un…
Vezi articolul