Tinerii voluntari, actori principali ai Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Cum funcționează cel mai mare program de voluntariat din România

124 de vizualizări
Programul de voluntariat FITS / Foto: Grimm
Programul de voluntariat FITS / Foto: Grimm
Cu badge-urile atârnate la gât la vedere, mereu preocupați și întotdeauna pe fugă, tinerii voluntari ai Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu sunt actori principali ai celui mai mare și longeviv eveniment cultural din România, după cum îl prezintă organizatorii.

Îi vezi peste tot, pe străzile Sibiului, la locurile unde se desfășoară spectacolele, la biroul de presă sau însoțind grupurile de actori. Sunt responsabili, ocupați, iar rolul pe care și l-au asumat este unul extrem de serios: întreg efortul logistic al festivalului se bazează pe ei.

Andrei Giurgiu are 20 de ani și este asistent de coordonator al Programului de voluntariat al FITS. A studiat matematică-informatică la liceu, iar acum este student la Facultatea de Științe a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu și de un an face parte dintr-un internship în cadrul companiei Continental.

Citește pe G4Media.ro reportajul integral semnat de jurnalistul Ovidiu Hațegan


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like