Toate școlile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului – Clotilde Armand

165 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Toate școlile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului, a anunțat primarul Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

„Toate școlile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului. Primăria Sectorului 1 se alătură programului de educare a tinerilor din școli în vederea selectării deșeurilor și a plasticului. Astăzi am semnat acordul de colaborare cu ASAP – Armata Selectării Atente a Plasticului.

Acordul constă în asigurarea unei infrastructuri sustenabile de colectare selectivă a deșeurilor din școlile gimnaziale și din licee.
Educația colectării selective începe acasă și trebuie să continue în sălile de clasă. Suntem încrezători că împreună vom reuși să educăm o bună parte din elevi și din părinți în spiritul responsabil față de mediu și față de comunitate.

Viitorul se află în educația tinerilor de astăzi, iar noi am promis un sector mai curat, un sector mai educat și mai atent cu mediul înconjurător. Ne ținem de promisiune!”, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook.

https://www.facebook.com/photo?fbid=292392875585378&set=a.253186326172700

Sursă foto: Pixabay


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Președintele Iohannis a semnat decretele de promulgare a legilor educației, în cadrul unei ceremonii la Cotroceni: “Legile în sine nu vor rezolva problemele acute ale sistemului educațional dacă nu vor fi puse în aplicare”

Președintele Klaus Iohannis a semnat luni, la ora 17.00, decretele de promulgare a legilor educației. Cu această ocazie, el rostește o alocuțiune, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Cotroceni.…
Vezi articolul

Unele școli au completat greșit listele finale cu datele profesorilor pentru prima didactică de 1.500 de lei / Până vineri, școlile din Buzău trebuie să trimită inspectoratului școlar corecțiile – document

Unele școli au completat greșit liste finale cu datele profesorilor care beneficiază de prima didactică de 1.500 de lei, potrivit unei adrese a Inspectoratului Școlar Buzău. Până vineri, la ora…
Vezi articolul