Toți bucureștenii vor fi testați pentru COVID-19. Mergem din ușă în ușă – spune ministrul Sănătății la PROTV

6.374 de vizualizări
Victor Costache / Foto: gov.ro
Toți bucureștenii vor fi testați pentru COVID-19, potrivit unui anunț făcut de ministrul Sănătății într-un interviu acordat corespondentului Știrilor Pro TV, Liliana Curea. În plus, Victor Costache a precizat că pacienții diagnosticați cu noul virus vor fi internați doar în spitale dedicate tratării acestei patologii, iar până la sfârșitul săptămânii vor fi stabilite cel putin 30 de unități, în toată țara.

Mai mult, de mâine, pacienții cu forma ușoară de boală vor fi mutați din secțiile de boli infecțioase în hoteluri, unde vor fi supravegheați de doctori.

Am avizat un parteneriat și un program pe care îl vom demara rapid, deci vrem să se testeze toată populația Bucureștiului printr-o serie de echipe mobile, care vor merge door to door. După modelul Coreei de Sud, este foarte important să facem milioane de teste,” a spus Costache.

Citește articolul integral pe ȘtirileProTV.ro

FOTO: gov.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii
  1. Vi se pare corect doar Bucuresteni sa fie testati numai ei sunt in tara numai ei platesc taxe si impozite .ce bine ca va ganditi la trantori .

  2. Familia monoparentala nu are dreptul decat daca e din Bucuresti?La aceste cazuri nu se gandeste chiar nimeni?Dupa ce ca trebuie sa ne expunem merfang la serviciu ca nu putem face telemunca, nu putem sta acasa pentru ca, copilul are 12 ani si jumatate, acum si asta! Umplem DOAMNE FERESTE ORFELINATELE.

  3. Eu cred ca in Iași o sa fie o problema mult mai grava cu evenimentele din Suceava și bineînțeles infectarea și a unor cadre medicale de la Sf Spiridon, tot ca urmare a evenimentelor din Suceava. Nordul Moldovei o sa fie noua Lombardia a României. Din Iași, Suceava, Botoșani trebuie sa porți din ușa în ușa…

  4. Au inceput cu TOTI parlamentarii, continua cu TOTI bucirestenii si ….restul?! Restul pot crapa!…nu-i asa, domnule ministru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Agenția care acreditează școlile neagă toate acuzațiile Oanei Moraru, iar aceasta amenință cu instanța și cere demisia șefului agenției. ARACIP: Școala privată nu poate începe cursurile în acest an şcolar

“Respingem cu fermitate acuzațiile de abuz în serviciu”, spune agenția din subordinea Ministerului Educației care se ocupă de acreditarea și autorizarea școlilor. Într-un răspuns la solicitarea Edupedu.ro, ARACIP informează că…
Vezi articolul