ULTIMA ORĂ Subiecte și bareme de corectare Informatică – Bacalaureat de toamnă 2024, publicate de Ministerul Educației. Cerințele pentru limbajele de programare C/C++ și Pascal, Mate-Info și Științe ale naturii – descarcă

3.298 de vizualizări
Screenshot
Subiectele și baremele cu răspunsurile corecte pentru proba la alegere în funcție de profil de la examenul de Bacalaureat 2024 sesiunea august au fost publicate de Ministerul Educației, pe subiecte.edu.ro, la ora 15:00. Descarcă de mai jos cerințele primite de candidați miercuri și baremele de corectare.

Candidații au avut de rezolvat varianta cu numărul 8 și au putut alege să susțină proba la una dintre cele 10 discipline.

Bac 2024 – sesiunea de toamnă continuă joi, 22 august, cu proba la limba maternă pentru candidații aparținând minorităților naționale, prevede calendarul de examen. Rezultatele inițiale vor fi publicate pe 26 august, iar cele finale – pe 30 august.

DOCUMENT DESCARCĂ Subiect Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – C/C++ Mate-Info:

DOCUMENT DESCARCĂ Subiect Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – Pascal Mate-Info:

  • DOCUMENT Barem Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – Matematică-Informatică:

DOCUMENT DESCARCĂ Subiect Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – C/C++ Științe ale naturii:

  • DOCUMENT Barem Bacalaureat 2024 Toamnă Informatică – Științe ale naturii:

Condițiile pe care un tânăr trebuie să le îndeplinească pentru a promova examenul de Bacalaureat sunt:

  1. să fi susținut toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;
  2. să susţină toate probele scrise şi să obțină nota 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
  3. să obţină media generală 6(cel puţin) la probele scrise.

Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de Bacalaureat. Acolo unde candidaţii obţin media generală 5,99, media generală se rotunjeşte la 6,00.

Candidaţii care s-au prezentat la toate probele de examen, dar nu îndeplinesc simultan condiţiile, precum şi candidaţii care s-au prezentat la unele, dar nu la toate probele de examen sunt declaraţi „respinşi”, conform regulilor în vigoare.

Vezi și ce au avut de rezolvat candidații la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului de anul trecut:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Ministrul Cîmpeanu, despre noul criteriu de prezență în școli – rata de ocupare a paturilor COVID: Zeci de mii de părinți și copii trebuie să se adapteze din nou, din mers, și să spere că vor putea rămâne sănătoși, fără să își compromită șansele la educație

„Zeci de mii de părinți și copii trebuie să se adapteze din nou, din mers, și să spere că vor putea rămâne sănătoși, fără să își compromită șansele la educație”,…
Vezi articolul

Actrița Goldie Hawn și Asociația pentru Valori în Educație oferă profesorilor români 10 burse la un curs de instruire pentru dezvoltarea socio-emoțională a elevilor. Goldie Hawn: „Mă bucur mult că putem împărtăși programul nostru cu profesorii și copiii din România, pentru rezultate mai bune la școală și un parcurs bun în viață”

Profesorii care vor să învețe cum să-și susțină elevii în dezvoltarea socio-emoțională vor putea accesa 10 burse puse la dispoziție pentru școlile publice din România de Asociaţia pentru Valori în…
Vezi articolul

Cât timp vor sta oamenii acasă? Secretar de stat în Ministerul Sănătății: Afirmația profesorului Streinu-Cercel este foarte binevenită – măcar 6 săptămâni, ar fi mai bine 8 și ideal – 10

Întrebat cât vor sta oamenii acasă, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, a făcut trimitere la afirmația profesorului Adrian Streinu-Cercel despre care a spus că „este foarte binevenită”,…
Vezi articolul