ULTIMA ORĂ Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2022, setul 1, au fost publicate de Ministerul Educației

96.988 de vizualizări
Foto: © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com
Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2022 au fost publicate de Ministerul Educației, Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. Primul set a fost anunțat joi de ministrul Educației, cu mențiunea că de acum înainte în fiecare zi de luni vor fi publicate astfel de teste de antrenament, mai puțin în ziua de 25 aprilie, lunea viitoare, fiind a doua zi de Paște.

Subiectele vor fi calibrate pe rezultatele de la simulările examenelor, care au avut loc la începutul lunii aprilie, a mai spus oficialul.

Testul de antrenament 1 pentru Limba română 2022

Testul de antrenament 1 pentru Limba română, pentru minoritatea maghiară

Testul de antrenament 1 pentru Matematică

Testul de antrenament 1 pentru Limba germană maternă

Testul de antrenament 1 pentru Limba maghiară maternă

Foto: © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com /  Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


8 comentarii
  1. Buna ziua! Nu inteleg de ce v-a luat atat timp sa redactati cateva teste de antrenament si nici macar acestea nu vin in timp util. Este o rusine nationala bataia de joc la adresa elevilor cat si a profesorilor . Acesti copii s-au confruntat cu panica, boli, scoala online, schimbari nenumarate inclusiv la niste tampenii ABSOLUTE(schimbari de denumiri la complemet…etc) si nici macar teste oficiale nu au sa le lucreze.Cumparam ca prostii tot felul de culegeri,,avizate,, care nici macar nu respecta modelul oficial. Urat, foarte urat.Cum va purtati voi cu ei asa se vor purta si ei cu dvs cand vor avea cariera lor. Foarte rusinos!

  2. Mulțumim. Foarte bine ca ne dați exemple.
    Intrebare: baremului se vor publica? Pentru a ne putea verifica. Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Scandalul admiterii schimbate – Andronescu: Nu am fost în situația de a publica în Monitorul Oficial / Ministerul Educației: Ordinele au fost transmise spre publicare în Monitor

Declarații contradictorii în scandalul examenelor vocaționale și de limbă amânate și apoi menținute a se desfășura pe 15-17 mai 2019. “Un ordin devine ordin când se publică în Monitorul Oficial.…
Vezi articolul