“Un om care pentru mândria sa de a fi doctor recurge la asemenea furtișaguri nu poate avea legitimitatea de a conduce tocmai Ministerul de Interne” – Polițistul Marian Godină, după ce Emilia Șercan a găsit plagiat de cel puțin 18,5% în teza de doctorat a ministrului Bode / “Dați-vă demisia!”

196 de vizualizări
Foto: Facebook.com – Marian Godină
“După articolul de azi al Emiliei Șercan, în care face o analiză a tezei de doctorat a d-lui Lucian Bode așa cum ar fi trebuit să facă cei de la UBB, dar nu au făcut, dacă aș fi în locul ministrului de interne mi-ar fi rușine să mai ies din casă”, scrie polițistul Marian Godină într-un mesaj pe Facebook. Polițistul, urmărit pe Facebook de peste 600.000 de persoane, afirmă că “Un om care pentru mândria sa de a fi doctor recurge la asemenea furtișaguri nu poate avea legitimitatea de a conduce tocmai Ministerul de Interne. E pur și simplu extrem de rușinos.”

“Mi-ar fi rușine să dau ochii cu oameni cunoscuți și cu familia, dar, mai ales, mi-ar fi rușine să dau ochii cu subalternii”, comentează Godină. Acesta își explică punctul de vedere: “Gândiți-vă că acest om e salutat zilnic de militari de carieră, de generali, comisari șefi, chestori sau simpli subofițeri, oameni care au chiar în fișa postului să prindă hoți, oameni care se supun dispozițiilor acestui ins care nu știe nici măcar să scrie corect, asta pe lângă că a furat ce a scris pentru a părea el o somitate”.

  • Și face un apel la demisia ministrului: “Domnule Bode, aș crăpa de rușine în locul dumneavoastră! Dați-vă demisia!”

Ministrul de Interne Lucian Bode a plagiat în teza de doctorat cel puțin 18,5%, scrie Emilia Șercan într-o anchetă jurnalistică publicată în pressone.ro. Aceasta susține că a identificat 6 ilustrații complet plagiate și alte 30 incorect citate în lucrarea analizată. „În urma analizării întregii lucrări, am descoperit text plagiat în nu mai puțin de 65 dintre cele 194 pagini ale tezei, reprezentând 10.139 cuvinte, ceea ce ridică procentul de conținut plagiat la 18,5%”, potrivit sursei citate – detalii aici. Rectorul Daniel David a anunțat joi că Universitatea Babeș-Bolyai va reanaliza în Comisia de Etică teza de doctorat a ministrului.


1 comment
  1. Emilia Sercan presedinte! 🙂 s-a trezit si rectorul ubb ca vrea sa reanalizeze, fix dupa ce am aflat din presa cat de tare pute aceasta teza! Mi-e rusine, ca absolventa de Ubb, de reactia intarziata si fara sens… Ba mai chemam si straini sa le aratam cat suntem de “destepti”… Sictir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like