Un profesor de limba engleză care predă la mai multe școli din Bacău și care ar fi cultivat și vândut canabis a fost adus la DIICOT după mai multe percheziții

743 de vizualizări
Foto: diicot.ro
Mai multe percheziții au avut loc în Bacău, marți dimineață, în cazul unui suspect care ar fi cultivat plante de canabis într-o seră și vindea gramul cu 70 de lei, transmite Poliția Română într-un comunicat de presă. Conform informațiilor G4Media, acesta este profesor de limba engleză.

Surse judiciare citate de Agerpres susțin că bărbatul are circa 30 ani şi predă la mai multe şcoli din judeţ.

„La data de 26.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Bacău efectuează 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Bacău, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate, a rezultat că de la începutul anului 2023, un făptuitor a cultivat plante de canabis, într-o seră amplasată într-o localitate din zona rurală a județului, în scopul comercializării drogului de risc, către consumatori de pe raza județului Bacău, pentru suma de 70 lei pentru un gram”, informează Poliția Română.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău. Acțiunea beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ”Alexandru cel Bun” Bacău. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, mai notează G4Media.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like