VIDEO Busculadă într-o universitate din Bolivia / Patru studenţi şi-au pierdut viaţa şi alţi 70 au fost răniţi

160 de vizualizări
Sursa: Captura Youtube
Patru studenţi şi-au pierdut viaţa şi alţi 70 au fost răniţi luni într-o universitate din oraşul Potosi, sud-estul Boliviei, în cursul unei busculade provocate de explozia unei bombe lacrimogene în timpul unei adunări la care urma să fie ales consiliul studenţilor, relatează  Agerpres, potrivit AFP.

Între 400 şi 500 studenţi se adunaseră într-o sală de sport a unei universităţi din Potosi pentru a-şi alege consiliul studenţilor, a indicat presei rectorul universităţii, Pedro Lopez.

Potrivit poliţiei, în timp ce dezbaterile între două grupuri de studenţi erau animate, o grenadă lacrimogenă a fost lansată, provocând panică.

Citește articolul complet pe G4media.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Material susținut de Domestos în campania "Domestos susține igiena în școli"

Elevii revin la școală, dar pentru sănătatea și educația lor, dacă știi că acolo unde merg să învețe nu sunt toalete, ori acestea ar trebui modernizate, înscrie-le școala în campania “Dreptul la toalete”

Revenirea la cursuri în format fizic s-a întâmplat. Era dorită de majoritatea profesorilor, elevilor și părinților, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de IRES. Autoritățile au refăcut seturile…
Vezi articolul