VIDEO Copiii și părinții – ținta celui mai nou spot al campaniei pro-vaccinare a guvernului, înaintea noului an școlar: Copiii sunt și ei expuși la infectare și pot transmite Covid-19, alege să-i vaccinezi pe ai tăi

1.496 de vizualizări
Sursă foto: Captură video
Noul spot video al guvernului, în campania de vaccinare împotriva Covid-19, este unul ce încurajează vaccinarea copiilor de peste 12 ani, nu doar cea a părinților, relatează Paginademedia.ro, potrivit căreia clipul a fost prezentat de către Valeriu Gheorghiță în fața CNA. Spotul, realizat de UNICEF România, prezintă povestea unei mame și a copilului ei, care trăiește – și chiar învață la clasă, alături de colegi – într-un balon de protecție, la care renunță în momentul în care se vaccinează.

Spotul transmite: “Copiii sunt şi ei expuşi la infectare şi pot transmite COVID-19. Alege să-i vaccinezi pe ai tăi”. El urmează să fie difuzat pe posturile TV, în cadrul unei campanii sociale (va fi difuzat gratuit), în următoarele trei luni.

Valeriu Gheorghiță la CNA, citat de Paginademedia.ro:

 • Acest material se adresează părinţilor şi reprezentanţilor minorilor, cei peste 12 ani care sunt eligibili pentru vaccinare. Infecţia cu varianta Delta are o transmisibilitate mai crescută în rândul copiilor, în rândul tinerilor şi în general pentru că se transmite foarte uşor.
 • Acest material a fost elaborat 100% cu sprijinul UNICEF din fondurile proprii ale UNICEF, care sunt destinate promovării campaniei de vaccinare. (…)
 • Vreau să subliniez că vacinarea este voluntară şi în ceea ce priveşte decizia de a vaccina minorii aparţine în totalitate părinţilor. Trebuie să înţelegem că vaccinarea ne oferă posibilitatea să revenim împreună.
 • Cel mai mare risc de îmbolnăvire îl au persoanele nevaccinate sau cele care nu s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare.
 • Acest material se adresează părinţilor, care dacă ar fi mai responsabili, cu siguranţă şi copiii lor ar fi mai în siguranţă.”
Spotul prezentat la CNA:

7 comments
 1. Din câte citesc eu în comentarii constat că acestea sunt facute doar de oameni care gândesc rațional și au înțeles realitatea!
  Felicitări tuturor!
  ,,Cei mari” se miră de gândirea noastră, iar noi de gândirea lor ilogică (probabil li se trage de la vaccin, că prea i-a înrăit și învrăjbit împotriva celor nevaccinați).
  Lăsați vaccinarea la decizia fiecăruia, așa cum este legal!

 2. Bine ca n-au mai dat bani ,,ai nostri” si pe ,,materialul” asta. Daca-i pe ,,gratis” sa fie primit. Cu toate ca orice vine ,,gratis” se intoarce ,,decontat” inzecit. Acum pe bune, din material se intelege ca ,,mama grijulie” isi tine copilul ,,nevacinat” in balon ,,ca sa nu ia de la vacinati virusii cand in realitate cei nevacinati sunt izolati prin toate metodele de cei vacinati bineinteles ca in ,,cardasie” cu ,,autoritatile”. Cand atat vcinatii cat si nevacinatii se viruseaza si transmit virusii. Singura diferenta pe care au reusit s-o gaseasca pana in acest moment ar fi presupunerea ca vaccinatii n-o sa mai faca o forma atat de grava daca s-or infecta.

 3. Au ,,uitat” sa puna-n videoclip ,,mascuta” elevei din clasa care nu era in balon (aia care da din umeri). Sau o fi de-a cuiva ,,suspus” si are ,,scutire”? Ca doar nu au ,,abolit” autoritatile inca ,,masca pe figura” la interior. Pe cei de la unicef am putea sa-i intelegem ca-s ,,globalisti” si nu mai stiu care-s ,,regulile” in fiecare tara da’ ,,ai nostri guvernanti” n-au nici o scuza avand in vedere ca tocmai ce s-au pus pe transmis ,,mesaje” ca vom fi prima tara din lume in care va fi impusa si acceptata ,,oficial” numai ,,masca chirurgicala” in scoli. (unicefii or fi aflat nazbatia?)

 4. ,,Materialul” este pe principiul repetarii cu insistenta a mesajului cu scopul ca acesta sa devina ,,adevar”. Faceti-o d-lor obligatorie si ati terminat ,,circul”! Ca doar pana si cel mai nescolit analfabet functional s-a prins ca ,,totu-i cusut cu ata alba”. Sigur ca ,,nehotaratii” inca n-au primit raspuns (si n-o sa primeasca) la nedumeririle lor stiindu-se ca ,,vaccinurile” sunt ,,experimentale” (conform producatorilor) ca sa nu mai zic ca vaccinatii se infecteaza si transmit virusi ca si ceilalti.
  Tare e ca ,,unicef” a trecut la jigniri pe fata facand o parte dintre parinti (care mai si pricep cate ceva din ce se intampla-n zilele noastre devenind si mai circumspecti) ,,mai putin responsabili (adica pe sleau iresponsabili).

 5. Corect.
  Asa cum părinții se lamenteaza ca inca sunt unii profesori nevaccinati, si profesorii au dreptul sa fie protejati.
  Parinti vaccinati, elevi vaccinati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Propagandă violentă antivaccin la avizierul unei biserici din campusul studențesc Agronomie, cu zeci de informații false. Preot: ”Nu am ce explicații să vă dau. Eu dorm foarte bine. Nu mă bazez pe buna credință a lui Arafat”

De câteva zile, avizierul bisericii ortodoxe „Sfântul Chiril și Metodiu” din campusul studențesc Agronomie din București adăpostește un articol apocaliptic privind presupusele efectele vaccinării împotriva COVID 19 intitulat: „Medicul Vladimir…
Vezi articolul

OFICIAL Restaurație la BAC, în an electoral: Ministerul Educației desființează corectarea încrucișată între județe a lucrărilor de la Bacalaureat, introdusă pentru reducerea fraudelor, și elimină obligativitatea ca profesorii corectori să fi fost formați

Regulile oficiale stabilite pentru Bacalaureatul din vara anului 2020 și publicate în Monitorul Oficial sunt marcate de 2 schimbări majore, esențiale pentru corectitudinea notelor obținute în final de elevi: Ministerul…
Vezi articolul
Camelia Gavrilă

Fostul deputat PSD Camelia Gavrilă, numită director la Colegiul Național „Costache Negruzzi” din Iași. Primarul Chirică: „Este un imens pas înapoi şi este păcat că unul dintre cele mai îndrăgite Colegii din ţară să intre în circuitul nefiresc al sinecurilor politice”

Fostul deputat PSD Camelia Gavrilă a fost numită, vineri, de către șefa Inspectoratului Școlar Județean Iași, director al Colegiului Național „Costache Negruzzi”. Numirea acesteia este una controversată și a fost…
Vezi articolul