VIDEO Sorin Cîmpeanu, despre bizara cămașă cu „fereastră” în care s-a vaccinat: „Am fost în peste 70 de țări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice”

12.185 de vizualizări
Sursă foto: gov.ro
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, s-a vaccinat astăzi alături de restul membrilor Guvernului. După ce vaccinarea președintelui Klaus Iohannis a stârnit numeroase reacții online legate de condiția fizică a șefului statului, Cîmpeanu a evitat să-și arate brațul la fel ca ceilalți colegi de Cabinet, venind îmbrăcat cu o cămașă prevăzută cu un buzunar detașabil pe braț.

Întrebat, după vaccinare, în legătură cu această cămașă, ministrul a precizat: “Am participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU, ocazie cu care am fost în peste 70 de țări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice pentru zonele respective, ocazie cu care sigur că am reușit să fiu pregătit. Sunt unul dintre cei foarte pregătiți cu privire la actul de vaccinare, din toate perspectivele.”

Ulterior, ministrul a precizat pe grupul de comunicare al Ministerului Educației „Dacă este așa de interes (deși cred ca sunt subiecte/întrebări cu muuult mai importante), va spun ca “accesoriul” face parte din logica de privilegiere a eficientei ! 🙂 Tema principala/esențială ramane vaccinarea; accesoriile sunt chestiuni marginale.”

VIDEO Vaccinarea lui Sorin Cimpeanu, de la minutul 1:13:44 în înregistrarea de mai jos:

Sursă foto: gov.ro


2 comments
  1. Cam bizar e el, nu camasa, saraca! Fereastra trebuie sa o deschidem mintii si sufletului nostru, nu neaparat bratului oferit spre vaccinare, in vazul tuturor; ar fi fost de bun simt, daca totne vede lumea, sa fi purtat ce poarta, in general, lumea, poate chiar un tricou, era mai modest; iar adevarata eficienta nu consta in vorbe, ci in fapte, si nici nu sta intr-o camasa scumpa si smechera, care arata ca sutienele pentru lauze, asa cum nu consta in calatoriile in peste 70 de tari, nici in doctorate, nici in titluri ori functii (de multe ori politice)! Consta in fapte, implinite cu cinste si respect fata de valorile universale ale educatiei! Vrem alte imagini, cu adevarat relevante, cu un adevarat ministru al invatamantului!!!! Speranta moare ultima!

    1. Ma doare fix fox in fereastra lui. Sa faca bine si sa prioritizeze vaccinarea profesorilor, ca nu mai sunt locuri. Tot s-a laudat PNL toata pandemia ca educatia si sanatatea conlucreaza si iau deciziile impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Oficial american: În noul val pandemic, “dacă nu avem măști în școli, acest virus se va răspândi și mai mult” / Alternativa – “focare în școli sau întoarcerea la școala la distanță, primul lucru pe care dorim să-l prevenim”

În prezent, în SUA se înregistrează cel mai mare număr de copii care se află internați în spital, de la începutul pandemiei, anume 1.450, după cum a declarat, duminică, directorul…
Vezi articolul

De ce n-au intrat școlile de poliție în vacanță ca toate celelalte școli de stat – explicațiile MAI / De patru ori mai multe concedii medicale decât cazuri de Covid-19 înregistrate în unitățile de învățământ ale Internelor

Școlile aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne și a structurilor subordonate nu au intrat, acum două săptămâni, în vacanța forțată decisă de Ministerul Educației, după cum Edupedu.ro a semnalat atunci. Acest…
Vezi articolul

Ministrul Educației anunță probleme „extrem de grave” în școli, fără să menționeze vreo măsură care să le combată: “Există o explozie a fenomenului de bullying în școli – extrem de grav, o multiplicare a tentativelor de suicid în rândul adolescenților, o multiplicare a afecțiunilor oftalmologice”

Școala a fost afectată în timpul pandemiei “enorm, înfricoşător de mult” şi “pierderile educaţionale sunt foarte mari”, „greu de recuperat”, „necesitând perseverenţă şi implicare”, a spus Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu,…
Vezi articolul