VIDEO Sorin Cîmpeanu, despre bizara cămașă cu „fereastră” în care s-a vaccinat: „Am fost în peste 70 de țări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice”

12.162 de vizualizări
Sursă foto: gov.ro
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, s-a vaccinat astăzi alături de restul membrilor Guvernului. După ce vaccinarea președintelui Klaus Iohannis a stârnit numeroase reacții online legate de condiția fizică a șefului statului, Cîmpeanu a evitat să-și arate brațul la fel ca ceilalți colegi de Cabinet, venind îmbrăcat cu o cămașă prevăzută cu un buzunar detașabil pe braț.

Întrebat, după vaccinare, în legătură cu această cămașă, ministrul a precizat: “Am participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU, ocazie cu care am fost în peste 70 de țări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice pentru zonele respective, ocazie cu care sigur că am reușit să fiu pregătit. Sunt unul dintre cei foarte pregătiți cu privire la actul de vaccinare, din toate perspectivele.”

Ulterior, ministrul a precizat pe grupul de comunicare al Ministerului Educației „Dacă este așa de interes (deși cred ca sunt subiecte/întrebări cu muuult mai importante), va spun ca “accesoriul” face parte din logica de privilegiere a eficientei ! 🙂 Tema principala/esențială ramane vaccinarea; accesoriile sunt chestiuni marginale.”

VIDEO Vaccinarea lui Sorin Cimpeanu, de la minutul 1:13:44 în înregistrarea de mai jos:

Sursă foto: gov.ro


2 comentarii
  1. Cam bizar e el, nu camasa, saraca! Fereastra trebuie sa o deschidem mintii si sufletului nostru, nu neaparat bratului oferit spre vaccinare, in vazul tuturor; ar fi fost de bun simt, daca totne vede lumea, sa fi purtat ce poarta, in general, lumea, poate chiar un tricou, era mai modest; iar adevarata eficienta nu consta in vorbe, ci in fapte, si nici nu sta intr-o camasa scumpa si smechera, care arata ca sutienele pentru lauze, asa cum nu consta in calatoriile in peste 70 de tari, nici in doctorate, nici in titluri ori functii (de multe ori politice)! Consta in fapte, implinite cu cinste si respect fata de valorile universale ale educatiei! Vrem alte imagini, cu adevarat relevante, cu un adevarat ministru al invatamantului!!!! Speranta moare ultima!

    1. Ma doare fix fox in fereastra lui. Sa faca bine si sa prioritizeze vaccinarea profesorilor, ca nu mai sunt locuri. Tot s-a laudat PNL toata pandemia ca educatia si sanatatea conlucreaza si iau deciziile impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Raed Arafat: S-a aprobat procedura de suspendare a cursurilor școlare, la confirmarea unui caz cu infecție cu coronavirus. Începând de astăzi, sunt interzise activitățile cu peste 1.000 de persoane

Raed Arafat a anunțat că s-a aprobat procedura de suspendare a cursurilor școlare, în contextul confirmării unui caz sau mai multor cazuri de infecție cu coronavirus. Șeful Departamentului pentru Situații…
Vezi articolul

ULTIMA ORĂ Marius Carașol, fostul director Transelectrica, condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare și interzicerea unor drepturi, pentru falsificarea diplomei de studii. Decizia nu este definitivă

Marius Carașol, fostul director Transelectrica, a fost condamnat în primă instanță la 2 ani și 8 luni de închisoare, precum și interzicerea unor drepturi, pentru falsificarea diplomei de studii. Judecătoria…
Vezi articolul