VIDEO Toți tinerii care iau Bacul anul acesta primesc vouchere, iar cei cu media 10 au acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din 2021

28.704 vizualizări
Elevii care iau media 10 la Bacalaureat anul acesta primesc abonamente gratuite la festivalurile Neversea și UNTOLD de anul viitor, iar candidații care promovează examenul primesc vouchere de 10-20 de euro, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă și în acest an campania ,,BAC DE 10”. Este o campanie care își dorește, în fiecare an, să susțină performanța în educație.

„Chiar dacă acest an este unul al provocărilor, organizatorii celor mai mari festivaluri din Europa își doresc să continue tradiția și să lanseze campania „BAC DE 10”, o campanie care a motivat în fiecare an sute de mii de tineri absolvenți din România. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania „BAC DE 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din 2021”, anunță organizatorii.

Vloggerul Shelly, candidat și el la examenul de Bac 2020, le-a transmis colegilor de generație un mesaj VIDEO:

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit  la  achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

 • La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro
 • La Neversea un voucher valoric de 20 de euro

,,Campania are un mare succes și îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturității, un moment foarte important din viețile lor.

Credem în generația tânără, sprijinim încă de la început educația și îi încurajăm pe elevi să fie ambițioși, să creadă în ei și să aibă performanțe de top. Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricții, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvenții din acest an merită să fie recompensați și ei pentru munca depusă.

Așa că ne-am hotărât să derulăm campania BAC DE 10 și în acest an și să îi primim pe toți absolvenții din 2020 la edițiile de anul viitor,spune Edy Chereji, managerul festivalurilor.

Băieții de la Noaptea Târziu au avut și ei un mesaj VIDEO:

În fiecare an campania Bac de 10 este susținută de Kaufland România. Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 100 de lei din partea Kaufland România, valabil în orice magazin Kaufland și consumație în valoare de 500 de lei la oricare dintre cele două festivaluri de anul viitor.

„Fără îndoială 2020 este un an aparte, cu multe schimbări imprevizibile. De aceea, noi la Kaufland România credem că e important să fim constanți și să continuăm să ne implicăm în proiecte educaționale, cum este Bac de 10.

Suntem alături de toți tinerii care se pregătesc de absolvirea liceului și le urăm mult succes celor care susțin examenul de bacalaureat. Așteptăm să ne revedem anul viitor la festivaluri, în siguranță,” spune Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie, trebuie să acceseze link-ul acesta pentru UNTOLD sau acesta pentru Neversea pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

Anul trecut, peste 100 de tineri care au promovat examenul maturității cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuită la cele mai mari festivaluri de muzică UNTOLD și NEVERSEA.

Foto: untold.com

 • NOTĂ: Campania #solidaritateCOVIDedu este un proiect al Edupedu.ro susținut de Fundația eMAG
 • Stakeholderii care cred în educație și vor să se alăture inițiativei #solidaritateCOVIDedu sunt invitați să ne scrie pe comunicare@edupedu.ro

9 comments
 1. Am 40 de ani si poate mai am de trait. Si familia mea. Mai am atatea lucruri de facut, dar am comorbiditati si mi-e teama sa nu-mi omor parintii. Nu voi accepta asa ceva pentru nimic. Daca mor, statul ma pune intr-un sac negru si atat. Si mai am atat de multe lucruri frumoase de trait, facut, vizitat…

 2. bineinteles, domnul Selaru poate sa stea linistit la bac atat timp cat mama lui preda matematica :))) normal ca vrea sa se sustina bacul :)))
  restul? eh, invata cum pot, aia e, 3 luni fara profesori, un fleac, ar fi pacat sa se dea bac greu si sa il picam si totodata, sa si luam virusul :)) acum asta este, e important bacul, n-am ce sa zic, se merita……….

 3. Incearca sa-i prosteasca pe copii si parinti cum ii prostesc pe batranii din sate cu ulei si zahar. Asta este deja bataie de joc… riscul este imens si consecintele vor fi pe masura daca nu se ofera echivalare optionala ca in celelalte tari europene.

  1. Da, pentru că asta cumpără și părinții cadou pentru profesori- vouchere. Șpaga devine un limbaj universal…Și vai de profesorii care refuză…si sub PSD, și sub PNL, dacă mai e vreo diferență.

  1. Ba o sa aveti, au gasit portita ca nu suntem in concediu ptr ca nu vor aproba Consiliile de administrație. Asa, ajunge ca e sarcina de serviciu pe care trebuie sa o îndeplinești, ca altfel… calificative scăzute, comisii disciplinare, tăieri de salariu. Nu avem SINDICATE care sa ne apere.

   1. In contract nu prevede ca sunt obligat sa vin sa ma imbolnavesc, nici ca sunt obligat sa ma prezint ca si supraveghetor. Acelasi lucru pentru corectori. Nu sunt profesori destui. am fost informat ca daca nu anuleaza bacalaureatul, este o sansa extrem de mare sa nu existe supraveghetori in clase, adica efectiv copiii sa dea singuri examenul in clasa, fara supraveghere. Macar asa sa creasca promovabilitatea…

   2. Taieri de salariu? Pardon? Pentru? Unde scrie in contractul meu de munca faptul ca eu sunt obligata sa fiu supraveghetor sau corector? Daca e obligatoriu, de ce mai trebuie sa ne inscriem? Absurd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Rezultate simulare BAC 2024. Borderourile de notare cu punctajele detaliate vor ajunge în școli, la profesori, până miercuri, 20 martie, anunță ministerul, după ce notele au venit vineri după program

Borderourile de evaluare pentru fiecare probă de la simularea examenului de BAC 2024 vor ajunge în școli abia săptămâna viitoare, cel târziu miercuri, 20 martie, anunță Ministerul Educației într-un comunicat…
Vezi articolul

Elevii cer oficial un Corp Național de Experți în Evaluare și sesiuni de formare în evaluare pentru profesori, după greșelile de corectare și numărul record de contestații de la BAC și Evaluarea Națională 2020

“Elevii solicită reforma sistemului de evaluare la examenele naționale, prin înființarea unui Corp Național de Experți în Evaluare și organizarea unor sesiuni de formare pentru profesori”, anunță Consiliul Național al…
Vezi articolul