Viktor Orbán, așteptat la Băile Tușnad, în cadrul taberei studenților maghiari organizată în 19-24 iulie

218 vizualizări
Foto: captură contact-kontakt.ro
Premierul Ungariei, Viktor Orbán, este așteptat în perioada 19-24 iulie să vină la Băile Tușnad (Bálványos) pentru a participa la tradiționala tabără studențească, cunoscută și ca „Tusványos”, scrie G4Media.

Conform presei maghiare, Viktor Orbán ar urma să țină un discurs, la unul dintre evenimentele pregătite în cadrul taberei, de altfel nefiind prima oară când ajunge în România, în acest context al Universității de Vară și taberei studențești de la Bálványos.

Președintele Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului de la Budapesta, Zsolt Németh, a subliniat, conform Rador, că Orbán își va susține discursul la Bálványos cel mai probabil în 23 iulie.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Lista celor peste 270 de școli de aplicație pentru practica pedagogică, publicată în Monitorul Oficial / Până pe 1 octombrie, inspectoratele școlare vor transmite Ministerului Educației situația centralizată a consorțiilor școlare înființate

Lista școlilor de aplicație pentru anul școlar 2023-2024 a fost publicată în Monitorul Oficial. Concret, ordinul ministrului educației nr. 5.041 din 10 iulie 2023 a aprobat componența rețelei naționale a…
Vezi articolul