Viktor Orban folosește tema protecției copiilor în anul pre-electoral și atacă dezlănțuit UE și comunitatea LGBT: ”Vor să ne ia copiii”

512 vizualizări
educația religioasă
Foto: Facebook.com / Orban Viktor
Viktor Orban a lansat vineri atacuri dezlănțuite la adresa UE și a comunității LGBT după ce Comisia Europeană a lansat o procedură de infringement (sancționare) în privința legii ungare privind protecția copilului, pe motivul că încalcă drepturile minorităților sexuale. Aflat în an pre-electoral, cu toată Opoziția unită împotriva sa, Orban a declarat la radioul național că ceea ce face Bruxelles-ul este un ”huliganism juridic”, iar prin acest demers ”vor să ne ia copiii”, potrivit Telex.hu, citat de G4Media.ro.

”Dreptul familiei și educația sunt exclusiv în atribuția statelor membre… Consider că este rușinos punctul de vedere al Comisiei (…) Scopul este de a permite intrarea în școli a activiștilor LGBTQ”, a mai spus Orban. ”Aceștia sunt copii maghiari, pe care dorim să îi creștem în mod maghiar, așa cum doresc părinții maghiari”.

El a mai spus că ”i se ridică părul în cap” din cauza a ceea ce vede în Europa de Vest și consideră că Vestul nu este pe calea dezvoltării în privința educației sexuale. ”Aici este vorba de libertatea copiilor noștri. Cetățeanului maghiar, când este vorba de copilul său, i se mișcă ceva în zona stomacului. Nu lăsăm ca propagandiștii sexuali să umble provocatori (ca huligani) în școli”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

4 comentarii
  1. Care e procedura? Vin activistii sexuali in scoli si fura copiii? Ii baga in ambulanta neagra ? Ca sa stim sa ne aparam, nu de alta :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Vicepremierul Kelemen Hunor: În privința infrastructurii școlare, situația de pe teren e dezastruoasă, trebuie să spunem măcar în acest cadru mai restrâns / Nu putem rezolva nici în cinci ani, trebuie o perspectivă mai lungă

“Așa cum vedem în acest moment, situația de pe teren e dezastruoasă, trebuie să spunem măcar în acest cerc, în acest cadru mai restrâns”, a spus joi vicepremierul Kelemen Hunor,…
Vezi articolul