Wello, platformă de sănătate pentru copii și părinți bazată pe un program de inteligență artificială, a fost selectată în acceleratorul Google for Startups

122 de vizualizări
Sursa: Wello
Aplicația Wello, care se prezintă drept o platformă de sănătate pentru copii și părinți bazată pe un program de inteligență artificială (AI), a fost selectată în acceleratorul Google for Startups în cadrul unui program destinat companiilor aflate în fața de creștere, potrivit unui comunicat de presă. Wello a fost ales în acest accelerator alături de alte cinci startup-uri europene.
  • Aplicația Wello se adresează copiilor de 8-14 ani și familiilor acestora. Ea oferă informații despre alimentație și un stil de viață sănătos, dar și programe de nutriție personalizate și sfaturi de la experți în nutriție, antrenori de fitness și medici generaliști, pe baza informațiilor despre utilizatori colectate cu ajutorul inteligenței artificiale. Aplicația recomandă și locuri unde se mănâncă sănătos au se găsesc furnizori de alimente sănătoase, în funcție de planul personalizat de nutriție.

Potrivit comunicatului, până pe 4 iunie, Wello va face parte dintr-un program intensiv de accelerare de business. Potrivit cofondatorului Sveatoslav Vizitiu, “obiectivul nostru este dezvoltarea Wello pentru etapa următoare și să ne punem la punct modelele de business, atât B2C, cât și B2B, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți copii supraponderali și familiile acestora să se familiarizeze cu un comportament de viață sănătoasă, bazat pe o alimentație corespunzătoare vârstei, mișcare și consiliere pentru stabilirea unui echilibru emoțional”.

Dezvoltarea platformei Wello a început în august 2017, după ce fondatorii au primit o finanțare nerambursabilă în valoare de peste 650.000 de euro, proiectul fiind desemnat câștigător în cadrul Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională. Varianta beta a aplicației a fost lansată în noiembrie anul trecut, fiind descărcată deja de peste 10.000 de ori, urmând ca versiunea finală să fie lansată pe 1 iunie 2020.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Procurorul Marius Voineag, propus pentru șefia DNA, întrebat cum răspunde acuzației că ar fi blocat dosarul de plagiat al premierului Ciucă: “Nu am blocat niciun dosar, e în lucru la al doilea procuror, să sperăm că se vor pronunța în perioada imediat următoare”

Marius Voineag, propunerea ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, pentru șefia DNA, a fost întrebat marți, la ieșirea de la interviul cu secția de procurori din CSM, cum răspunde la acuzația că…
Vezi articolul