100 de elevi din familii vulnerabile din Sectorul 2 vor primi o masă caldă la școală și rechizite

289 de vizualizări
O elevă mănâncă masa caldă primită în fiecare zi prin Programul “Pâine și Mâine” / Foto: World Vision România
100 de elevi din familii vulnerabile care învață la Școala nr. 145 vor primi o masă caldă în zilele de școală și rechizitele de care au nevoie, potrivit unei postări a primarului Radu Mihaiu. Acesta a menționat că va fi derulat un program de educație remedială.

Potrivit primarului, va fi organizat un program pentru reducerea decalajelor școlare, la care se vor adăuga și „activități extrașcolare, asistență logopedică, consiliere psihologică pentru copii și părinți”.

„Școala nr. 145 are, din păcate, cel mai ridicat grad de risc educațional din Sectorul 2. (…) Copiii vor fi recomandați de școală și de serviciul de asistență socială Baicului și vor primi o masă caldă în zilele de școală și rechizitele de care au nevoie”, se arată în anunț.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Mai multe organizații de studenți, profesori universitari, reprezentanți ai societății civile și experți în drepturile omului se opun, la Curtea Constituțională, proiectului ce interzice dezbaterea despre identitatea de gen în educație

Mai mulți reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior, organizații pentru protecția drepturilor omului, asociații de studenți au intervenit în ultimele săptămâni, la Curtea Constituțională, pentru a sprijini sesizarea președintelui Iohannis…
Vezi articolul