35 de copii şi tineri au realizat o pictură murală de 40 de metri pătraţi, într-un proiect ecologist din Giurgiu

72 de vizualizări
Pictura murala din Giurgiu / Sursa: Facebook – Prietenii de langa tine
O pictură murală a fost realizată în municipiul Giurgiu de-a lungul unei artere intens circulate, pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi, potrivit Agerpres. Autorii sunt 35 de copii şi tineri, care au realizat lucrarea în cadrul unui proiect ce îşi propune să tragă un semnal de alarmă pentru reducerea poluării şi păstrarea apelor curate.

Mariana Mitroi, președintele Asociației “Prietenii de lângă tine”, care a inițiat proiectul pentru Agerpres:

  • “Am realizat pe parcursul a două zile, pentru a putea respecta şi normele de distanţare fizică în această perioadă de pandemie, o pictură murală cu titlul ‘Natura ne priveşte’, o pictură realizată din vopsea specială care reduce poluanţii, purificând şi curăţând aerul. Pictura reprezintă apa şi vieţuitoarele ei şi are un mesaj de conştientizare pentru toţi cei care vor trece de acum înainte pe lângă aceasta, acela că trebuie să reducem cât mai mult posibil poluarea apelor, sursa noastră de viaţă şi un areal care purifică şi în interiorul căruia trăiesc o mulţime de vieţuitoare”.

Pictura murală a fost realizată pe zidul de împrejmuire al cimitirului Smârda, un zid din vecinătatea unei artere intens circulate din oraş, respectiv Bulevardul Mihai Viteazu. Ea face parte dintr-un proiect de mediu demarat la începutul anului.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Profesorii logopezi și consilieri din Timiș vor face activități online cu copiii, începând de marți. “Lucrăm la starea emoțională. Îi vrem înapoi sănătoși” – inspectorul școlar general Aura Danielescu

Profesorii consilieri și profesorii logopezi din Timiș vor derula săptămâna viitoare activități pentru ca starea emoțională a copiilor “să nu fie afectată major”, în perioada în care grădinițele și școlile…
Vezi articolul