Adservio devine singura platformă de management educațional din România care primește certificarea Education Alliance Finland (P)

4.928 de vizualizări
Adservio a primit certificarea Education Alliance Finland (EAF), o premieră absolută pentru o platformă de management școlar din România. Acest eveniment confirmă poziția de lider al Adservio, cu 15 ani de experiență în transformarea învățământului din țară. Articolul de față arată procesul riguros de evaluare prin care a trecut Adservio și caracteristicile distincte ale platformei care o diferențiază în peisajul tehnologiei educaționale.

Adservio a primit un scor remarcabil pentru abordarea pedagogică, cu o evaluare de 91% din partea EAF. De asemenea, a primit un scor de 4.19 din maximum 5, în privința angajamentului în învățare a copiilor. Aceste scoruri mari atestă excelența platformei și eficacitatea sa în îmbunătățirea experiențelor de învățare.

EAF certifică valoarea Adservio: evaluare de 91% pentru abordarea pedagogică

Platforma Adservio a mai fost apreciată pentru ușurința în utilizare, designul intuitiv și caracteristicile care îmbunătățesc experiența utilizatorului. Evaluarea a evidențiat eficiența comunicării progresului în învățare și capacitatea platformei de a menține angajamentul utilizatorilor pe tot parcursul educațional.

Caracteristici precum calendarul integrat cu orarul școlii și comunitatea deschisă spre învățare au fost remarcate pentru claritate și ușurința de utilizare, favorizând schimbul de informații și colaborarea între utilizatori. De asemenea, instrumentele multiple de comunicare din platformă, precum chat sau grupuri, au fost special apreciate pentru sporirea implicării părinților în activitatea educațională a copiilor.

În același timp, experții EAF au apreciat funcționalitățile excelente ale modulului Financiar, care ajută școlile și grădinițele private să-și gestioneze facturile și plățile prin intermediul platformei și să aibă o privire de ansamblu asupra tuturor acestor operațiuni.

Adservio obține certificarea după o evaluare riguroasă

Certificarea acordată de Education Alliance Finland reprezintă un etalon global recunoscut pentru calitatea educațională, concentrându-se pe eficacitatea pedagogică și experiența utilizatorului. Prin obținerea acestei certificări, Adservio demonstrează că îndeplinește criterii stricte, evidențiind excelența platformei în promovarea învățării și inovației pedagogice.

EAF face parte din Education Finland, un program educațional susținut de guvernul Finlandei.

Procesul de certificare EAF a implicat o evaluare completă, pe parcursul a mai multor luni, a experienței utilizatorului (UX) și a abordării pedagogice. Experții EAF au avut acces complet la software și la materiale relevante, pentru a evalua impactul educațional.

Certificarea EAF confirmă beneficiile digitalizării pentru utilizatorii Adservio

Odată cu certificarea EAF, fiecare școală care implementează Adservio se poziționează în fruntea inovației educaționale și a transformării digitale. Această recunoaștere prestigioasă subliniază capacitatea Adservio de a îmbunătăți semnificativ experiența educațională prin promovarea unei comunicări îmbunătățite și a relațiilor mai puternice între școală, elevi și familiile acestora. Prin Adservio, școala folosește instrumente digitale de ultimă generație pentru a eficientiza procesele administrative, pentru a oferi actualizări în timp real despre progresul academic și pentru a facilita medii de învățare mai atractive și mai eficiente.

Adservio aduce digitalizarea proceselor administrative școlare și conectarea tuturor celor implicați în educație, inclusiv directori de școli, secretari, profesori, părinți și elevi. Printre cele mai apreciate module se numără: raportare și analize, notare în grup, funcționalitatea de chat, grupuri, distribuția și evaluarea digitală a temelor. Adservio oferă beneficii semnificative tuturor categoriilor de utilizatori.

Pentru managerii de școli, simplifică raportarea și reduce birocrația, oferind o perspectivă completă asupra a tot ce se întâmplă în instituție. Stresul este mult redus, totul devine mai plăcut și mai ușor. Profesorii beneficiază de notare rapidă și urmărirea prezenței, organizarea interactivă a lecțiilor și comunicarea directă cu comunitatea școlară. Elevii și părinții au acces instant la note și materiale educaționale, facilitând o mai bună comunicare cu profesorii și implicarea în procesul educațional.

Platforma este folosită de peste 1.150 de școli și grădinițe publice și private, cu 750.000 de utilizatori lunar, demonstrând impactul larg al soluțiilor sale educaționale digitale.


4 comments
 1. Si eu cred ca sunt buni! In timpul pandemiei liceul a beneficiat de serviciile lor si totul a mers fain!
  Dar sa nu cumva sa devina furnizor exclusiv la ME. Sa fie piata libera!

 2. Aceasta certificare o primeste cam orice provider care plateste suma modica de cateva sute poate chiar mii de euro …. Iar invitatia o primesti chiar pe email, deci nu e asa wow. Daca platesti 3500 euro nu cred ca ar fi nebuni aia sa nu iti dea certificarea, pentru ca trebuie sa cotizezi si la anul.. In al 2-lea rand aceste certificari au aparut din nevoia unor ONGuri sa obtina niste fonduri.. Nu e o certificare care sa fie similara cu o certificate tehnica sau in urma unui audit… dar cand esti in criza de PR atunci dai niste bani si apoi te lauzi ca oricum nu stie directorul din satul Valea Lunga cum se dau certificarile. Sunt ca acele diplome pe care le aduna profesorii sa le adauge la dosarul personal, certificari obtinute prin participarea la orice curs predat online in timp ce stau la cratita si fac sarmale. Iar pentru Edupedu as fi mai riguros la ce publicam si cum publicam.. daca asta era o certificare reala o aveau si top 10 platforme din lume: isams, powerschool, engage, blackboard, sims, etc… dar daca te uiti pe facebookul EAF o sa vezi ca ei certifica pe oricine cotizeaza.. Logischool, minipanda, steamhub, robotul z si asa mai departe.
  Ce sa faci este an politic si se pare ca nu conteaza esenta, e mai importanta aparenta.

  @citizen de unde stii ce are MEN, sau ce nu are?

 3. Chiar sunt buni la digilalizare. Au un ecosistem software care ,, înțelege ” exact cum funcționează școala românească.

  Din păcate Ministerul are alte ,,firme de casă” cu care ,,lucreaza” si nu se vede nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Profesorii trebuie să realizeze cursurile de pregătire chiar și pentru un singur elev care va veni la școală, dar în același timp trebuie să facă și pregătire online cu elevii care stau acasă, potrivit ministrului Educației

Profesorii trebuie să realizeze cursurile de pregătire chiar și pentru un singur elev, dacă un singur elev va alege să vină la școală, spune ministrul Educației potrivit digi24.ro. Același profesor,…
Vezi articolul

Părinții elevilor cu note slabe la simularea Evaluării Naționale ar putea fi chemați la școală. Andronescu: împreună cu profesorii și elevii să găsească soluții pentru pregătirea remedială

Profesorii de matematică și română trebuie să facă o analiză a rezultatelor de la simularea Evaluării Naționale ”în fiecare clasă”, potrivit ministrului Educației, Ecaterina Andronescu. Aceasta a declarat la Digi…
Vezi articolul