Ambasada SUA lansează Luna Voluntarului – inițiativă pentru ONG-uri, școli, licee și universități

2.188 de vizualizări
Foto: Samkov – Pexels.com
Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education anunță derularea proiectului 4/4PentruPrieteni, ajuns deja la cea de a patra ediție. Proiectul se derulează în perioada 1-10 aprilie, scrie G4Media.ro.

Prin proiectul 4/4PentruPrieteni e onorată moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King, Jr.

Ediția din 2022 va avea loc în perioada 1-10 aprilie, când organizatorii îi invită pe participanți să aleagă o zi în care să dedice o parte din timpul lor către comunitate.

Dacă sunteți un ONG, grup de inițiativă locală, școală, liceu, universitate sau alt tip de organizație și vreți să găzduiți sau să organizați un eveniment în perioada 1- 10 aprilie, puteți completa acest formular până cel târziu pe 10 martie 2022.

În urma completării formularului, aplicanții vor fi contactați de un reprezentant al American Councils. Apoi, programul propus va apărea pe platforma online a proiectului. Activitățile de voluntariat pot fi din orice arie tematică, online sau offline și dedicate oricărui tip de grup țintă.

Fiecare activitate înscrisă trebuie să aibă un singur coordonator, care va fi responsabil de asigurarea voluntarilor necesari pentru desfășurarea activității. În contextul actualei pandemii, nu va fi deschis call separat pentru înregistrarea voluntarilor.

Toți coordonatorii locali vor primi certificate de apreciere și diverse materiale personalizate. Reprezentanții Ambasadei SUA în România și ai Consiliilor Americane pentru Educație Internațională vor participa pe teren la varii activități, în funcție de disponibilitate.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO 38 de inspectori școlari generali sunt membri ai PNL și UDMR / Klaus Iohannis, în decembrie 2018, la lansarea România educată: PSD este eminamente politizatorul sistemului educațional – o eroare fundamentală. Toate trebuie făcute în realitate cu bun-simț și cam toți își dau seama care este bunul simț în depolitizare

Din cele 42 de funcții de inspector școlar general din România, 38 sunt deținute acum de membri ai partidelor PNL și UDMR, iar 4 persoane susținute de PNL în funcțiile…
Vezi articolul

Profesoara de Limba engleză hărțuită în timpul orei de mai mulți elevi, la o școală din Prahova, a refuzat să fie testată psihologic, dar va continua să predea din septembrie, fiind titulară, susține inspectoratul școlar / A primit calificativul “slab” la inspecție și avertisment scris

Profesoara de Limba engleză care a fost hărţuită sexual în timpul orei de curs, la şcoala gimnazială din Pietriceaua, județul Prahova, de către elevi de 13 ani, a refuzat să…
Vezi articolul