Ambasada SUA lansează Luna Voluntarului – inițiativă pentru ONG-uri, școli, licee și universități

2.136 de vizualizări
Foto: Samkov – Pexels.com
Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education anunță derularea proiectului 4/4PentruPrieteni, ajuns deja la cea de a patra ediție. Proiectul se derulează în perioada 1-10 aprilie, scrie G4Media.ro.

Prin proiectul 4/4PentruPrieteni e onorată moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King, Jr.

Ediția din 2022 va avea loc în perioada 1-10 aprilie, când organizatorii îi invită pe participanți să aleagă o zi în care să dedice o parte din timpul lor către comunitate.

Dacă sunteți un ONG, grup de inițiativă locală, școală, liceu, universitate sau alt tip de organizație și vreți să găzduiți sau să organizați un eveniment în perioada 1- 10 aprilie, puteți completa acest formular până cel târziu pe 10 martie 2022.

În urma completării formularului, aplicanții vor fi contactați de un reprezentant al American Councils. Apoi, programul propus va apărea pe platforma online a proiectului. Activitățile de voluntariat pot fi din orice arie tematică, online sau offline și dedicate oricărui tip de grup țintă.

Fiecare activitate înscrisă trebuie să aibă un singur coordonator, care va fi responsabil de asigurarea voluntarilor necesari pentru desfășurarea activității. În contextul actualei pandemii, nu va fi deschis call separat pentru înregistrarea voluntarilor.

Toți coordonatorii locali vor primi certificate de apreciere și diverse materiale personalizate. Reprezentanții Ambasadei SUA în România și ai Consiliilor Americane pentru Educație Internațională vor participa pe teren la varii activități, în funcție de disponibilitate.


1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Nelu Tătaru: Ordinul cu normele metodologice pentru redeschiderea grădinițelor va fi gata până la prânz și va fi publicat în Monitorul Oficial. De mâine vor putea începe activitatea

Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, într-o intervenție telefonică la Digi24, că ordinul cu normele metodologice pentru redeschiderea grădinițelor va fi gata până luni la prânz și va fi publicat…
Vezi articolul
Contestații BAC

Ministerul Educației întreabă profesorii și elevii “ce are nevoie să știe” un cadru didactic, ce să facă și cum să se comporte. Chestionar lansat pentru elaborarea profilului de competențe ale cadrului didactic

Ministerul Educației întreabă profesorii, elevii și orice alt actor implicat în procesul educațional ce are nevoie să știe un cadru didactic, ce să facă și cum să se comporte. Instituția…
Vezi articolul