ANAF, proiect-pilot în județele Sibiu și Cluj, pentru a convinge profesorii să-și impoziteze meditațiile

3.485 de vizualizări
Foto: © Volodymyr Tverdokhlib | Dreamstime.com
Profesorii din Sibiu și Cluj care susțin meditații vor fi urmăriți de Administrația Națională a Finanțelor (ANAF) să-și plătească dările la Stat, printr-un proiect-pilot în două județe, anunță Actual de Cluj, citat de G4Media.ro.

ANAF a anunțat luni că urmărește prin acest program să crească gradul de informare și să stimuleze conformarea fiscală voluntară a cadrelor didactice și alte persoane ce pot obține venituri din meditații, persoane care obțin venituri din cedarea folosinței bunurilor și respectiv persoane fizice care realizează venituri din prestarea unor activități de înfrumusețare și întreținere corporală.

Citește mai mult pe G4Media.ro

Foto: © Volodymyr Tverdokhlib | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil


3 comments
  1. Sustin tot ce spui dar cu vaccinurile ce ai? Toate tarile au politici de vaccinare, toate tarile cumpara. Evoluam, doar nu vrei sa ramanem la stadiul de morti de variola si holera sau ciuma bubonica. Cand pleci in tarile ‘calde’ faci vaccinurile tipice zonei. Apar boli noi, tulpini noi, nu stam cu mainile incrucisate, gasim vaccinuri, solutii noi. Nu te inteleg. Cum adica nu e bine ca de banii aia statul cumpara si vaccinuri? E cumva un lux sau o ilegalitate ori un genocid ca in tara sa investesti in vaccinuri?? E viata noastra ca popor in joc si bine ca se investeste in asta. Sunt tari in care se moare inca de holera si de la un TBC.

  2. Si ce-o sa faca? O sa se duca peste aia de-i face unghiile unei “prietene”? O sa urmareasca fiscal profesoara care da meditatii copilului unei “cunostinte” “pro bono”? Inafara de fraierii care pot fi urmariti daca pun anunturi in media si presa, nimeni nu poate fi tras la raspundere. Nu vreti sa-i cer bani si sa tai bon si nepotului pe care il ajut la teme la matematica? PS: Nu am facut in viata mea nici macar o secunda de meditatii cu ABSOLUT nimeni, fie el strain sau cunoscut. Mai ales cunoscut. Se spune ca niciodata cu rudele sa nu te-ncurci, ca s-ar putea sa iesi si mai prost, asa ca am evitat.

  3. ANAF este o bataie de joc, o institutie pur antiromaneasca. Impozite recalculate din 2017 fara nici o explicatie, conturi blocate fara somatie, o mizerie.
    Apoi, de ce sa plateasca!? Ce sa faca statul cu banii? Sa cumpere vaccinuri si borduri ca sa-si incaseze ticalosii spagi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Maximul curentului de meteori Perseide se va produce în noaptea de 12 spre 13 august, anunță Observatorul Astronomic: „Pentru a vedea cât mai mulți meteori, este nevoie să priviți cerul măcar o oră. Nu prea contează în ce direcție priviți, cât timp nu vă uitați în Pământ sau la telefon”

Maximul curentului de meteori Perseide se va produce în noaptea de 12 spre 13 august, anunță Observatorul Astronomic București într-o postare pe Facebook, potrivit Agerpres. “În noaptea de 12 spre…
Vezi articolul