Anchetă la o școală din județul Vaslui după ce un elev ar fi fost lovit de învățător cu bățul la palmă

3.993 de vizualizări
vârsta de pensionare, cancelarie profesori
Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea
Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui a demarat, miercuri, o anchetă la şcoala din localitatea Protopopeşti, comuna Tăcuta, unde un învăţător ar fi bătut cu băţul la palmă un elev în vârstă de 7 ani, deoarece nu ştia tabla înmulţirii, potrivit Agerpres.

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce părinţii copilului au condamnat în mediul online comportamentul cadrului didactic.

“O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui, Andrei Huiban.

Până la această dată nu a fost înregistrată o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui cu privire la acest caz, mai notează Agerpres.


1 comment
  1. Dosarele X de Protopopeşti
    De ce trebuie sa stie un copil de 7 ani tabla inmultirii?
    De ce l-a batut la palme si nu la cap?
    De ce s-au dus doi inspectori sa ancheteze pe proful bully?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ludovic Orban, bâlbâieli cu privire la noul ministru propus al Educației: Domnul Cîmpeanu este rectorul Universității de… Facultății veterinare, este președintele asociației rectorilor, noi îi spunem rectorul rectorilor / E garanția implementării ‘România educată’

Președintele PNL, fostul premier Ludovic Orban nu a știut numele universității pe care o conduce noul ministru propus de partidul său și susținut puternic chiar de el în poziția de…
Vezi articolul