Anisie: Da, bineînțeles că ne testăm, nu am simptome

3.353 de vizualizări
Foto: gov.ro
Ministrul Educației, Monica Anisie, este printre miniștrii care se testează astăzi pentru depistarea posibilei infectări cu noul coronavirus, după ce premierul Ludovic Orban a fost prezent într-un studio de TV unde se afla și o persoană care s-a dovedit ulterior a fi pozitivă. Premierul s-a testat de coronavirus, iar la ora redactării acestei știri încă aștepta rezultatul, izolat la el în birou.

„Bineînțeles că ne testam, e o chestiune care ține strict de responsabilitate, nu am simptome. Am mai făcut teste, fac in continuare, mi se pare normal”, a declarat Anisie pentru Edupedu.ro.

Ea a mai spus că nu a avut niciun contact direct de dinainte de începerea școlii cu inspectorul școlar general al Bucureștiului, Ionel Pușcaș, care a fost confirmat recent cu coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. El nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus și a declarat pentru Digi24 că nu se încadrează în definiția contactului direct, el a venit cu mască la emisiune, a stat la distanță de ceilalți invitați, iar la plecare a purtat iar mască. Premierul a decis să se izoleze la birou până la primirea rezultatului, pentru a evita contactul cu alte persoane, potrivit Digi24.

Foto: gov.ro


2 comentarii
  1. Pe banii cui te testezi? Există profesori care azi au predat la o clasă și a doua zi au fost înformați că există caz pozitiv de covid la acea clasă. Copii au rămas acasă iar profesorii au venit la școală deși nu au fost testați. Din contră intră la clase și predau.
    Bani de teste covid sunt doar pentru specimene de acest fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

ANALIZĂ Din 24 de elevi intrați în clasa I în anul 2005, doar 10 au luat Bacalaureatul 12 ani mai târziu. Mediul economic: Ne plângem de lipsa forței de muncă, de fapt avem un număr foarte mare de copii pe care-i putem salva

Din generația celor născuți în 1999, care a intrat în învățământul primar în anul 2005, s-au pierdut, nu s-au prezentat, au abandonat școala sau nu au luat Bacalaureatul 58% dintre…
Vezi articolul