ANUNȚ Echipa de profesori creatori de soft educațional pentru Limba română, Biologie și Fizică, în proiectul Biblioteca școlară virtuală EduLib, se mărește / Onorariu atractiv, programul este flexibil și se lucrează de la distanță. Ce conține portofoliul pentru selecție – termen 25 septembrie (P)

4.017 vizualizări
Foto: © Volodymyr Tverdokhlib | Dreamstime.com
Profesorii creativi și implicați în dezvoltarea de software educațional sunt cheia digitalizării educației. De aceea, compania Software Imagination &Vision (SIMAVI) lansează invitația celor interesați să se alăture celui mai amplu proiect național de digitalizare a școlii românești din ultima decadă, biblioteca virtuală de lecții EduLib.

Platforma digitală cu Resurse Educaționale Deschise aparține Agenţiei de Administrare a Reţelei Naţionale de Informatică pentru Educaţie şi Cercetare (AARNIEC) și este în construcție în prezent.

SIMAVI angajează profesori de gimnaziu de biologie, fizică, limba română, familiarizați cu utilizarea resurselor digitale la clasă.

Aceștia vor face parte din echipa de experți care elaborează scenarii de lecții digitale pentru biblioteca virtuală națională. Este important de precizat că profesorii selectați vor beneficia de pregătire în scrierea de scenarii de lecții digitale.

Principala cerință în selecția viitorilor colaboratori este ca profesorii să prezinte un portofoliu de minimum 5 lecții digitale pe care le-au folosit până în prezent la clasă. Portofoliul poate conține linkuri către platforma sau platformele în care au creat conținut didactic; poate consta și în fișiere partajate prin Google drive sau orice altă modalitate (creativă) puteți găsi pentru a transmite câteva fragmente din activitatea didactică digitală.

Angajarea se face prin contract de antrepriză, până la sfârșitul anului 2022 și beneficiază de un onorariu foarte atractiv. Programul este flexibil și se lucrează de la distanță.

Portofoliul și CV-ul se trimit pe adresa profesorcreativ@simavi.ro, până în 25.09.2022, inclusiv.

  • Discipline: biologie, fizică, limba română
  • Ciclu: gimnazial
  • Termen limită pentru depunerea aplicațiilor: 25.09.2022
  • Tip contract: antrepriză
  • Contact: profesorcreativ@simavi.ro

Foto: © Volodymyr Tverdokhlib | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


2 comments
  1. majoritatea elevilor nu învață nimic …ei înțeleg softurile acestea că pe o modalitate de a fenta învățarea,memorarea,de cunoștințe…la urma urmei cu ce rămânem după un an școlar??cu ce am memorat!!!restul este pierdere de timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Mărturiile părinților care și-au retras copiii de la clasa învățătoarei din Târgu Mureș care-i umilea și agresa fizic și verbal: Îi trata așa pe cei din familii cu probleme sau care nu se descurcau la fel de bine la învățătură / Fata mea venea mereu mai nervoasă de la școală și începuse să strige la surorile ei

Mai mulți părinți ne-au trimis mesaje pe adresa redacție@edupedu.ro despre abuzurile suferite de copiii lor în clasa învățătoarei Mariana Alexa de la Școala Gimnazială „Romulus Guga” din Târgu Mureș, după…
Vezi articolul

Viitorul salariu brut al directorilor de școli dat exemplu de Ligia Deca, de peste 11.000 de lei pe lună, fără sporuri – mult sub cele ale directorilor din Europa de Vest, dar considerabil mai mare decât salariile celor din Est

Un director de școală cu gradul I va avea, în iunie 2024, „un salariu brut de 11.484 lei pe lună, fără a lua în calcul alte sporuri”, după creșterile salariale…
Vezi articolul