Aur pentru echipa Universității din București la Competiția Internațională de Matematică pentru Studenți

194 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Echipa Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București a obținut, în cadrul concursului internațional studențesc de matematică Competiția Internațională de Matematică pentru Studenți (IMC 2019), trei medalii de aur, se arată într-o informare a Universității.

Concursul a avut loc în perioada 28 iulie-3 august 2019 la Blagoevgrad, Bulgaria. Din echipa Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, coordonată de lect. univ. dr. Gabriel Mincu, a făcut parte studenții Robert-Andrei Bâra (anul I), Dragoș Manea (anul II) și Călin-Daniel Spiridon (anul II).

La probele de concurs, care au avut loc marți, 30 iulie, și miercuri, 31 iulie, studenții au avut de rezolvat cinci probleme pe parcursul a cinci ore.

Vineri, 2 august 2019, studenții Universității din București au urcat pe podiumul competiției cu trei medalii de aur.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Material susținut de FDSC

Fonduri nerambursabile de până la 60.000 de euro pentru organizații neguvernamentale. Printre exemple, un proiect pentru îmbunătățirea rezultatelor școlare ale elevilor din grupuri vulnerabile. Apel deschis, cu înscrieri până pe 21 aprilie

Cel mai mare buget din istoria programului În Stare de Bine a fost anunțată de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, pentru anul 2023 – peste 1,2 milioane de euro. Cu…
Vezi articolul

Școlile să poată trece cursurile în online la pragul de 6 la mie, prin decizia Consiliului de Administrație, cere Federația Asociațiilor de Părinți ministerelor Educației și Sănătății

Reprezentanții Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți solicită ministrului Educației și ministrului Sănătății să modifice legislația astfel încât școlile să poată suspenda predarea față în față și trece online, prin…
Vezi articolul

Școala trebuie să fie împănată cu elemente digitale, cu ecrane, cu senzori, cu echipamente conectate care să o facă atractivă. Prin școala inteligentă îi putem face pe elevii noștri mult mai atenți și mai interesați de conținutul pe care urmează să-l oferim acolo – Mihnea Rădulescu, director într-o companie de telecomunicații

Copiii noștri trăiesc într-un mediu digital. (…) Prin școala digitală sau școala inteligentă îi putem face pe elevii noștri mult mai atenți și mult mai interesați de conținutul pe care…
Vezi articolul