Autoritățile din Sectorul 4 al Capitalei solicită Primăriei Generale deratizare și dezinsecție în curțile unităților de învățământ, din cauza invaziei șobolanilor / Tratamentele, dificil de realizat din cauza fondurilor insuficiente

141 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Autoritățile din Sectorul 4 al Capitalei solicită Primăriei Generale să realizeze tratamente de deratizare și dezinsecție în curțile unităților de învățământ din sector, fiind o obligație legală să se efectueze aceste acțiuni de curățare. Solicitarea vine în urma plângerilor tot mai dese ale cetățenilor în legătură cu apariția șobolanilor pe străzile din București.

Însă, tratamentele sunt greu de realizat din cauza tăierii fondurilor din Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție pe anul 2021.

La data de 22 iulie, Direcţia Generală de Administrare a Unităţilor de Învăţământ şi de Sport Sector 4 a transmis o adresă către Primăria Generală a Capitalei în care solicită realizarea tratamentelor de deratizarea și dezinsecție.

„Vă rugăm să demaraţi procedurile necesare în vederea aplicării tratamentelor pentru combaterea ţânţarilor, căpuşelor şi şobolanilor în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 4”, se arată în documentul citat.

Surse din Primărie au transmis că autoritatea locală solicită de drept deratizare în curţile şcolilor din sectorul 4, potrivit News.ro.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Eu nu îl consider program de intervenție remedială, spune Liliana Preoteasa despre Programul național pentru activități remediale, în valoare de 30 de milioane de euro, al cărui manager de proiect este / Deși este proiect pilot, nu se pilotează nimic pentru că nu există grup de control, singura metodă de evaluare fiind compararea notelor

Eu nu îl consider program de intervenție remedială, spune Liliana Preoteasa despre Programul național pentru activități remediale, în valoare de 30 de milioane de euro, fonduri europene, derulat în școli…
Vezi articolul