Autoritățile din Sectorul 4 al Capitalei solicită Primăriei Generale deratizare și dezinsecție în curțile unităților de învățământ, din cauza invaziei șobolanilor / Tratamentele, dificil de realizat din cauza fondurilor insuficiente

139 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Autoritățile din Sectorul 4 al Capitalei solicită Primăriei Generale să realizeze tratamente de deratizare și dezinsecție în curțile unităților de învățământ din sector, fiind o obligație legală să se efectueze aceste acțiuni de curățare. Solicitarea vine în urma plângerilor tot mai dese ale cetățenilor în legătură cu apariția șobolanilor pe străzile din București.

Însă, tratamentele sunt greu de realizat din cauza tăierii fondurilor din Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție pe anul 2021.

La data de 22 iulie, Direcţia Generală de Administrare a Unităţilor de Învăţământ şi de Sport Sector 4 a transmis o adresă către Primăria Generală a Capitalei în care solicită realizarea tratamentelor de deratizarea și dezinsecție.

„Vă rugăm să demaraţi procedurile necesare în vederea aplicării tratamentelor pentru combaterea ţânţarilor, căpuşelor şi şobolanilor în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza Sectorului 4”, se arată în documentul citat.

Surse din Primărie au transmis că autoritatea locală solicită de drept deratizare în curţile şcolilor din sectorul 4, potrivit News.ro.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Guvernul a aprobat construirea clădirii ASE de sticlă, de 7 etaje, lipită de monumentul istoric Casa Nanu-Muscel din Piaţa Romană. Clădirea va costa 49,9 milioane lei

În şedinţa de Guvern de miercuri a fost aprobată hotărârea pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Consolidare, restaurare şi extindere imobil ASE Bucureşti – Spaţii de educaţie şi…
Vezi articolul