Companii – Avem nevoie de oameni educați

201 de vizualizări
Atunci când îți cauți angajați găsești numai proști? Ceri CV-uri și primești doar foi de xerox goale de conținut? Ești o companie profitabilă pentru că încă ai angajați profesioniști care au prețuit școala și învățarea? Poate că a venit timpul să sprijini și tu Educația, să contribui la transparentizarea ei, la evidențierea problemelor tot mai grave, dar și a poveștilor de succes care ne-ar putea arăta soluții pentru România. Susține Edupedu.ro cu 20% din banii pe care îi vei plăti la stat, sumă deductibilă!

Sponsorizarea este o cheltuială ce trebuie efectuată până la data de 31.12.2018, iar ulterior va fi scăzută din impozitul pe profit datorat statului, fără costuri suplimentare.

Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, oferă posibilitatea companiilor plătitoare de impozit pe profit să direcționeze până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații neguvernamentale. Suma oferită cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit nu poate depăși 0,5% din cifra de afaceri.

Care sunt pașii pentru redirecționarea celor 20% din impozitul pe profit?

1. Calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit al companiei, în limita a 5 la mie din cifra de afaceri;

2. Descarcă și completează Contractul de Sponsorizare (Contract sponsorizare Edupedu) în două exemplare și trimite-l la adresa noastră: Calea Victorie nr 21, etaj 7, redacția Edupedu.ro;

3. Efectuează plata prin transfer bancar sau online.

Cum ajută sponsorizarea companiei pe care o reprezinți?

Fondurile strânse vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului Edupedu.ro, un portal nou, independent, care oferă informații utile și interesante despre Educație și actorii care o influențează. Fondurile strânse ne vor permite să ne implicăm în proiecte mai ample de educație, să construim împreună modele de bune practici, să convingem autoritățile că avem nevoie de oameni educați.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like