Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă. Subiectele și baremele de la Matematică și Istorie au fost publicate

88.920 de vizualizări
Foto: © Kuzma | Dreamstime.com
Subiectele și baremul de la proba scrisă obligatorie a profilului, adică Matematică și Istorie, pentru sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat 2022, au fost publicate la ora 15:00 de Ministerul Educației. Candidații au avut la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele.

Examenul la Matematică a fost susținut de absolvenții claselor de liceu cu profil real, de cei din liceele tehnologice, precum și de către cei cu specializarea învățători-educatoare. Examenul la Istorie a fost susținut de absolvenții de la profilul umanist, precum și de la filiera vocațională, cu excepția celor de la specializarea învățători-educatoare.

Descarcă, în format .PDF, subiectele și baremele de la examenele de astăzi la Matematică și Istorie:

Subiect Matematică Mate-Info:

Barem Matematică Mate-Info:

Subiect Matematică Științe ale naturii:

Barem Matematică Științe ale naturii:

Subiect Matematică Tehnologic:

Barem Matematică Tehnologic:

Subiect Matematică Pedagogic:

Barem Matematică Pedagogic:

Subiectul și baremul de la Istorie:

Calendarul probelor este următorul:
  • 16 August 2022 – Limba și literatura română – proba E. a – proba scrisă;
  • 17 August 2022 – Proba obligatorie a profilului – proba E. c – proba scrisă;
  • 18 August – Proba la alegere a profilului și specializării – proba E. d – proba scrisă;
  • 19 August – Limba și literatura maternă – proba E. b – proba scrisă.

Probele de evaluare a competențelor (lingvistice și digitale) sunt programate în intervalul 22 – 29 august (cu excepția zilelor de 27 și 28 august).

Afișarea primelor rezultate, în format anonimizat, conform prevederile specifice în vigoare va avea loc în data de 31 august.

Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format clasic/letric, cât și electronic.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (interval 1 – 2 septembrie), vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

Foto: © Kuzma | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Examenele rămân la datele stabilite inițial, iar vacanța este prelungită doar pentru clasele care nu sunt terminale – reprezentantul părinților, despre discuțiile avute la Ministerul Educației

Examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat rămân la datele stabilite inițial, potrivit discuțiilor care se derulează în acest moment la Ministerul Educației pe structura anului școlar 2020-2021, a declarat pentru…
Vezi articolul

O nouă simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2024, în perioada 17-19 aprilie, organizată de Inspectoratul Școlar Iași / Directorii de școli decid înscrierea la simulare

Elevii din județul Iași ar putea susține în perioada 17-19 aprilie o nouă simulare a examenelor naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat 2024, organizată de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași.…
Vezi articolul