Baremele pentru primul set de teste de antrenament vor fi publicate vineri, 26 februarie

9.987 de vizualizări
Foto: © Arrowsmith2 | Dreamstime.com
Testele de antrenament publicate luni, de Centrul Național pentru Politici și Evaluare în Educație, vor avea bareme de corectare publicate vineri. Regula a fost impusă încă de anul trecut, când testele de antrenament erau publicate la fiecare început de săptămână, iar la finalul săptămânii CNPEE publica și baremele.

Edupedu.ro va publica baremele pentru testele de antrenament imediat ce acestea vor fi puse pe site-ul oficial.

Reamintim că primul set de noi teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a care se pregătesc de Evaluarea Națională și Bacalaureat 2021 a fost publicat luni, 22 februarie 2021, de Ministerul Educației.

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți. Modelele de subiecte atât pentru EN, cât și pentru BAC sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Testele pentru Bacalaureat 2021 sunt afișate în funcție de opțiunile posibile ale candidatului, corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de Bacalaureat.

Toate testele pot fi descărcate de pe linkul de mai jos.

Foto: © Arrowsmith2 | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii
  1. Să respecte și regula de anul trecut în baza căreia s-au publicat 5 teste săptămânal pentru fiecare materie. Pentru EN sunt foarte utile ținând cont de faptul că s-au făcut modificări majore în modul de elaborare a subiectelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

În sesiunea specială de Bacalaureat și Evaluarea Națională se dau doar probele la care elevii nu au apucat să intre, cele date în sesiunea normală se recunosc, anunță ministrul Educației

„Probele se recunosc dacă cumva elevul a participat la unele dintre ele”, a declarat Monica Anisie la Digi24, explicând că dacă un elev a mers la proba de limba română…
Vezi articolul