Baremele pentru primul set de teste de antrenament vor fi publicate vineri, 26 februarie

10.303 vizualizări
Foto: © Arrowsmith2 | Dreamstime.com
Testele de antrenament publicate luni, de Centrul Național pentru Politici și Evaluare în Educație, vor avea bareme de corectare publicate vineri. Regula a fost impusă încă de anul trecut, când testele de antrenament erau publicate la fiecare început de săptămână, iar la finalul săptămânii CNPEE publica și baremele.

Edupedu.ro va publica baremele pentru testele de antrenament imediat ce acestea vor fi puse pe site-ul oficial.

Reamintim că primul set de noi teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a care se pregătesc de Evaluarea Națională și Bacalaureat 2021 a fost publicat luni, 22 februarie 2021, de Ministerul Educației.

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți. Modelele de subiecte atât pentru EN, cât și pentru BAC sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Testele pentru Bacalaureat 2021 sunt afișate în funcție de opțiunile posibile ale candidatului, corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de Bacalaureat.

Toate testele pot fi descărcate de pe linkul de mai jos.

Foto: © Arrowsmith2 | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


2 comments
  1. Să respecte și regula de anul trecut în baza căreia s-au publicat 5 teste săptămânal pentru fiecare materie. Pentru EN sunt foarte utile ținând cont de faptul că s-au făcut modificări majore în modul de elaborare a subiectelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

CNCD se autosesizează după ce Ministerul Educației a menținut pentru minoritari examenul de română la admiterea la facultate. Asztalos: În cazul câtor etnici români în funcții publice reflectă BAC-ul nivelul de stăpânire a limbii române?

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării se autosesizează în problema examenului de limba română pe care Ministerul Educației le permite universităților să îl organizeze pentru absolvenții minoritari care vor să dea…
Vezi articolul