Bitdefender: Cum organizezi ore online în siguranță prin Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams – tutorial pentru profesorii care vor să nu fie deranjați de intruși

5.552 de vizualizări
Foto: © Chernetskaya | Dreamstime.com
După ce mai multe ore de curs desfășurate online au fost perturbate recent de persoane rău intenționate, specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au lucrat la un tutorial care să îndrume profesorii să configureze optim videoconferințele de pe cele mai populare platforme, astfel încât să limiteze riscurile la care se pot expune, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro.

Indiferent de serviciul de videoconferință folosit, cheia este ca profesorul să fie și administratorul sesiunii video, astfel încât să poată remedia rapid orice neplăceri ar apărea pe parcurs, susțin autorii clipului.

Pașii menționați în videoclipul scurt de mai jos sunt necesari pentru ca videoconferințele ar trebui să se desfășoare fără incidente.

Foto: © Chernetskaya | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil. Pentru școli, elevi și studenți Dreamstime.com oferă 50% reducere la toate planurile, până la sfârșitul lunii septembrie.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Scriitoarea Ioana Nicolaie, profesor de Limba română, despre predarea online: „Un profesor trebuie să fie un fel de magician în contextul acesta, să găsească o cale să transmită informația virtual, să inventeze un alt mod de a preda”

Mutarea orelor din sala de clasă, în online a fost cea mai abruptă măsură luată în ultimii ani în sistemele de învățământ din toată lumea, cu atât mai mult în…
Vezi articolul