BREAKING Dan Barna: Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării revine USR-PLUS / Orban: Educația rămâne la PNL

5.871 de vizualizări
Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării revine USR-PLUS, a anunțat liderul USR Dan Barna. Ludovic Orban a anunțat că Ministerul Educației revine PNL.

Asta înseamnă conectarea cercetării românești la cercetarea europeană, a spus Dacian Cioloș, liderul PLUS.

Am ajuns la un acord pe structura Guvernului, dar negocierile nu s-au finalizat, a mai spus Cioloș.

Conform împărțirii portofoliilor, Ministerul Educației revine PNL, a anunțat Orban.

Știrea este în actualizare


6 comments
  1. MInunat, uita asa vor fi sifonati banii cercetarii in directia securisitica denumita generic plus, prin digitalizare. Ce-o insemna asta oare? Cum ce? Bani pentru firme de “IT”….doar ale lor, nu va bucurati. Asadar sa creasca bugetul cercetarii si sa inceapa digitalizarea.

    1. Astia cu PLUS sunt totuși “Secu” mai spălăței…mai externi, mai Macroni…vor si ei sa mănânce, nu doar sparANGHELII…

  2. Ce spunea domnul Orban in 2019, dupa caderea guvernului PSD: “Prima măsură şi cea mai importantă măsură va fi refacerea capacităţilor administrative ale statului prin atragerea şi promovarea în interiorul acestor instituţii a oamenilor competenţi, pe baza profesionalismului, meritocraţiei, precum şi evaluarea obiectivă a activităţii fiecărui angajat din instituţiile publice. Un guvern mult mai suplu, 15, maximum 16 ministere, reducerea numărului de structuri birocratice, oficii, agenţii, autorităţi de toate felurile.” In 2021, cu o rectificare negativa a bugetului, se reintroduc noi ministere care anterior au fost comasate. Masura ilogica, sau cum spunea un clasic in viata, “ghinion”.

  3. Ce-o sa mai Cercetam, Inovam si Digitalizam alea 3500 de blocuri din Bucuresti care stau fara caldura si apa calda in plina iarna, sau muntii de gunoaie din sectorul 1! Nici NASA nu va avea cercetari ca ale noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like