BREAKING Ministerul Educației a publicat lista inițială cu cele 2520 de proiecte aprobate pentru finanțare în apelul pentru dotarea claselor cu mobilier, a laboratoarelor de informatică, de științe și a cabinetelor școlare, după etapa de evaluare calitativă

3.751 de vizualizări
Foto: © Apostolosmastoris | Dreamstime.com
Ministerul Educației a publicat astăzi lista inițială a proiectelor cu punctajele obținute în cadrul etapei de evaluare calitativă din apelul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”. 2520 de proiecte au un punctaj final de minim 70 puncte și sunt aprobate pentru finanțare, în limita bugetului disponibil.


2.531 de proiecte au fost declarate eligibile în prima etapă și au intrat în etapa a II-a de evaluare calitativă. 13 proiecte au fost declarate neeligibile.

Lista inițială a proiectelor cu punctajele obținute, după etapa de evaluare calitativă

„Conform documentelor de apel, solicitanții proiectelor care au primit mai puțin de 70 de puncte pot depune contestații la adresa de e-mail dotaripnrr@uefiscdi.ro, în termen de 2 (două) zile lucrătoare de la data publicării listei inițiale cu proiectele și punctajele aferente. Contestațiile primite după termenul de depunere se resping”, precizează Ministerul Educației.

După etapa de analiză și soluționare a contestatiilor, se întocmește lista finală a solicitanților acceptați/respinși, întocmită în baza punctajelor obținute și a bugetului disponibil. Aceasta este înaintată de UEFISCDI către Ministerul Educației spre publicare, conform Metodologiei de evaluare și selecție, analiză și soluționare contestații a proiectelor depuse în cadrul apelului de propuneri de proiecte „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” .

Proiectul va fi admis dacă cererea de finanțare primește da la toate criteriile conformității administrative și eligibilității și un punctaj total de peste 70 de punctela criteriile tehnico- financiare. Lista finală a proiectelor selectate pentru finanțarea din granturi PNRR va fi aprobată prin ordin al ministrului educației și publicată pe site-ul www.edu.ro.

Foto: © Apostolosmastoris | Dreamstime.com | Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
  1. Cu o floare nu se face primăvară…e bun și mobilierul nou,dar nu tine de foame…De ce nu se mai da sută de euro pt profesori?Că aceștia își plătesc singuri consumabilele și materialele didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cel mai mare sindicat din educație anunță proteste și amenință Guvernul Ciucă cu pichetări “inclusiv în fața sediilor instituțiilor cu putere de decizie din București”, dacă nu acordă personalului nedidactic sporul pentru condiții de muncă. FSLI: Condamnăm discriminarea uriașă pe care o fac guvernanții în rândul bugetarilor

Cel mai mare sindicat din educație, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, amenință Guvernul Ciucă cu proteste în stradă “la nivelul întregii țări, inclusiv în fața sediilor instituțiilor cu putere de…
Vezi articolul

Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2024 din județul Iași, anulate de Inspectoratul școlar. ISJ anunță că va publica teste de antrenament din modulul 3 de cursuri

Simulările pentru Evaluarea Națională și pentru examenul de Bacalaureat 2024 din județul Iași, care ar fi urmat să se desfășoare în luna ianuarie 2024, au fost anulate de către Inspectoratul…
Vezi articolul

O organizație studențească s-a răzgândit în privința susținerii proiectului LSRS-Mara Mareș privind finanțarea studiilor în străinătate: UNSR consideră că se încearcă o glumă la adresa universităților românești

O organizație studențească, Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR), s-a răzgândit în privința susținerii proiectului pentru finanțarea studiilor în străinătate ale tinerilor români de către Guvern, proiect propus de…
Vezi articolul

DOCUMENT Locul de muncă, ocupația sau profesia părinților nu vor mai fi cerute de profesorii diriginți și de învățători și nici nu vor mai fi trecute în catalogul clasei, anunță Ministerul Educației

Profesorii diriginți și învățătorii nu-i vor mai întreba pe părinții elevilor unde lucrează, ce funcție au sau ce meserie, se arată în informarea nr. 128RS/26.08.2021 trimisă de Ministerul Educației către…
Vezi articolul