București: Orele de educație fizică în spaţii interioare, fără obligativitatea purtării măștii de protecție

2.473 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Orele de educaţie fizică în spaţii interioare vor avea loc, începând de joi, fără obligativitatea purtării măştii de protecţie, potrivit unei hotărâri adoptate de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) în şedinţa de luni, în contextul în care incidenţa COVID-19 este în Capitală de 1,95 de cazuri la mia de locuitori.

„(…) În municipiul Bucureşti, începând cu data de 02.12.2021, se dispune desfăşurarea orelor de educaţie fizică în săli de sport/spaţii interioare, fără obligativitatea purtării măştii de protecţie”, prevede hotărârea CMBSU.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Foto: © AnnatamilaDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


5 comments
  1. Aberatiile continua….in Bucuresti tocmai au prelungit obligativitatea purtarii mastilor pe strada dar in schimb ii lasam pe copii in spatii inchise fara masti! Din ce in ce mai bine!

  2. Toata Europa ia masuri impotriva noii tulpini, iar la noi in tara incep masurile de relaxare:(
    Vb aia: ” ‘ om trai si ‘ om vedea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Regatul dac și zeitățile lumii dacice – lecție live de la Sarmizegetusa Regia, joi, 28 octombrie, de la ora 11. Profesorii și copiii pot urmări transmisiunea pe Youtube de acasă

Lecție live de la Sarmizegetusa Regia, capitala regatului dac, despre civilizațiile străvechi și zeitățile lor care personificau soarele, anunță organizatorii proiectului “Educație la Înălțime”. Lecția poate fi urmărită de acasă…
Vezi articolul