Când începe şcoala. Calendarul anului şcolar 2019-2020 în format printabil

89.359 de vizualizări
SURSA: Edupedu.ro
Anul şcolar 2019-2020 începe pe 9 septembrie 2019 şi se încheie pe 12 iunie 2020, are 35 de săptămâni şi este împărţit în două semestre şi două vacanţe pentru toţi elevii, plus o vacanţă pentru elevii din ciclul primar şi copiii de la grădiniţă. Potrivit edu.ro, structura anului școlar cuprinde semestrul I, din 9 septembrie până pe 20 decembrie 2019 şi semestrul al II-lea, din 13 ianuarie până pe 12 iunie 2020. DESCARCĂ de aici Calendarul anului şcolar 2019-2020

Pentru a putea fi la îndemână şi mai util, Edupedu.ro a pus într-o formă simplă calendarul anului şcolar 2019-2020, astfel încât să poată fi descărcată, salvată în calculator sau chiar imprimată.

DESCARCĂ de aici Calendarul anului şcolar 2019-2020

Vacanţele elevilor sunt următoarele:

  • vacanţa de iarnă, începe pe 21 decembrie 2019 şi durează până pe 12 ianuarie 2020;
  • vacanţa de primăvară începe de pe 4 aprilie şi ţine până pe 21 aprilie 2020;
  • vacanţa de vară încpe pe 13 iunie şi încă nu se ştie data din septembrie 2020 la care vor începe cursurile anului şcolar 2020 – 2021.
  • DESCARCĂ de aici Calendarul anului şcolar 2019-2020

Clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar beneficiază de vacanţă în săptămâna 26 octombrie – 3 noiembrie 2019.

Pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar se încheie în data de 29 mai 2020, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 5 iunie 2020.

Pentru clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică, cu excepţia claselor mai sus-menționate şi pentru clasele din învăţământul profesional, anul şcolar are 37 de săptămâni de cursuri.

DESCARCĂ de aici Calendarul anului şcolar 2019-2020

Citeşte şi:


2 comments
  1. Neprofesionalism… 24 ianuarie 2020 este intr-o duminica si nu intr-o zi de vineri cum mi se arata in calendar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Adresă greșită/invalidă transmisă profesorilor de Ministerul Educației. E-mailul la care profesorii pot să propună comercianți pe lista de magazine pentru prima didactică nu există / UPDATE Adresa de e-mail a fost reparată, spun reprezentanții Ministerului

UPDATE Adresa de e-mail a fost reparată, au spus pentru Edupedu.ro reprezentanții Ministerului Educației. Știrea originală: Fii parte din schimbare. Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către EduPedu. REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%…
Vezi articolul

Profesorul de informatică Adrian Panaete: Tot ce facem la olimpiade facem din pasiune, voluntar, fără beneficii materiale, cu gândul la niște copii excepționali pe care îi admirăm și îi respectăm

„Olimpiadele școlare nu sunt despre beneficii, ci despre devotament și respect pentru elevii excepționali” – este mesajul ferm transmis de profesorul de informatică Adrian Panaete, după organizarea Olimpiadei Naționale de…
Vezi articolul

Nota la purtare să fie legată de admiterea la liceu și la facultate, susține liderul sindical Marius Nistor: Dacă te afectează când trebuie să treci la liceu, atunci o să te gândești de zece ori mai bine

Nota la purtare „să fie legată de admiterea la liceu și de admiterea la facultate”, a propus Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, pentru reducerea violenței școlare,…
Vezi articolul
Sandra Alexiu / Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Copiii de 5-11 ani nu vor fi deocamdată vaccinați anti-Covid-19 în cabinetele medicilor de familie, ci în centrele de vaccinare, spune președintele Asociației medicilor de familie din București, Sandra Alexiu / Ministerul Sănătății încă nu știe când începe imunizarea copiilor din această categorie de vârstă

Președintele Asociației Medicilor de Familie din București a atras atenția, într-un scurt interviu pentru Edupedu.ro, că medicii de familie nu sunt deocamdată luați în calcul pentru a-i putea vaccina pe…
Vezi articolul